Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Uitbouw van Club krijgt nieuwe boost: ‘nuchtere voetbalkenner’ Tom Caluwé versterkt blauw-zwart als sports manager

Belgisch voetbalDe stevige structuur van Club Brugge krijgt verder vorm. Blauw-zwart versterkt zich met sports manager Tom Caluwé, de voorbije seizoenen een sleutelfiguur in het succes van KV Mechelen. Portret van de man die geprezen wordt om zijn inzicht en voetbalinhoudelijke kwaliteiten.

17 reacties

 • Sven Celeyn

  1 maand geleden
  Topprioriteit eerst flop Boyata wegschenken. Dan flop Yaremtchuk doorverkopen. En scouting opdracht geven om 25 jarige jonge centrale verdediger die fit is snelheid en techniek en ver afstandstrap bezit en ook niet vies is om eens een duw uit te delen. Moet verdediging kunnen leiden.
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Het Brugs bestuur is van wereldniveau en het A-team zelf zal stapsgewijs ook dezelfde toer opgaan. De aansluiting bij de Europese subtop is al bereikt.
 • Kevin Debay

  2 maanden geleden
  Niets dan respect voor wat Verhaeghe en Mannaert in de loop der jaren hebben opgebouwd in Brugge. Hier plukt Club nu de vruchten van, met als uithangbord de knalprestaties in de CL. In de competitie mogen we ondertussen de vergelijking maken met de Ajax-dominantie in Nederland, of de Lyon-dominantie in Frankrijk van wat langer geleden. Dit komt het Belgische voetbal enkel ten goede. In Europa zijn we eerst en vooral Belg toch. Chapeau boeren. 😉 Vanwege RSCA-supporter.
 • Hendrik De Keyser

  2 maanden geleden
  Top transfer
 • tom troncquo

  2 maanden geleden
  @Guy Van den Brande , in tegenstellling tot spelers , is dit het moment om als manager te veranderen , transferperiode voor spelers is al een maand gepasseerd . Mechelen heeft ongeveer een maand de tijd om een andere manager te vinden , die heeft dan 2 maand om de wintertransfers voor te bereiden