Photo News
Volledig scherm
© Photo News
0
EINDE
2
 • Noa Lang 12' 90'+4'

Uitblinker Noa Lang loodst Club op z’n eentje voorbij Waasland-Beveren en zorgt voor 24 op 24

Belgisch voetbalWanneer de fiere leider op bezoek gaat bij de nummer laatst, geef je doorgaans niet veel om de kansen van de thuisploeg. Wanneer die leider het ongenaakbare Club Brugge is, nog minder. De troepen van Philippe Clement hoefden niet eens het achterste van hun tong te zien om Waasland-Beveren met 0-2 te kloppen.

19 reacties

 • Etienne De Bondt

  5 maanden geleden
  Als Brugge hem in juni koopt is hij met nieuwjaar weg met veel winst.
 • André Van der Poorten

  5 maanden geleden
  De kunst van een goeie trainer .
 • Dietrich Van Helder

  5 maanden geleden
  Op z'n eentje. Wow, wat een prestatie om met één speler te kunnen winnen tegen een ploeg van 11 man. De rest van Brugge had verlof??
 • kurt vanlandschoot

  5 maanden geleden
  Doe de stadiondeuren maar terug open Ik wil Lang live aan het werk zien!
 • Ilse Verlinden

  5 maanden geleden
  Die 6 miljoen is ondertussen al betaald, no worries.
 1. OEFENMATCHEN JPL. Antwerp komt niet tot scoren in galamatch tegen Monaco - Standard geeft 3-0 voorsprong uit handen tegen Rennes -
  Belgisch Voetbal
  3

  OEFENMAT­CHEN JPL. Antwerp komt niet tot scoren in galamatch tegen Monaco - Standard geeft 3-0 voorsprong uit handen tegen Rennes

  Antwerp is er niet in geslaagd te winnen tegen het Franse AS Monaco. 5.000 supporters op de Bosuil zagen hoe hun ploeg 0-0 gelijkspeelde tegen de derde uit de Ligue 1 van vorig seizoen. Antwerp oefende eerder op de dag al met een resem spelers, onder wie Engels, De Pauw, De Sart en Ampomah tegen Sparta. Die ploeg verloor met 0-1. Tegen Monaco startte Brian Priske opnieuw met jonge verdediger Robbe Quirynen als linksachter. Ook Louis Verstraete kreeg een basisplaats. Bij Monaco werden heel wat sterkhouders op de bank gelaten. Antwerp kreeg in de eerste helft dan ook de beste kansen, maar scoren lukte niet. In de tweede helft was het AS Monaco dat de wet dicteerde, maar ook hun monopolie op de bal leverde geen doelpunt op.