Photo News
Volledig scherm
© Photo News
0
EINDE
2
 • Noa Lang 12' 90'+4'

Uitblinker Noa Lang loodst Club op z’n eentje voorbij Waasland-Beveren en zorgt voor 24 op 24

Belgisch voetbalWanneer de fiere leider op bezoek gaat bij de nummer laatst, geef je doorgaans niet veel om de kansen van de thuisploeg. Wanneer die leider het ongenaakbare Club Brugge is, nog minder. De troepen van Philippe Clement hoefden niet eens het achterste van hun tong te zien om Waasland-Beveren met 0-2 te kloppen.

19 reacties

 • Etienne De Bondt

  7 maanden geleden
  Als Brugge hem in juni koopt is hij met nieuwjaar weg met veel winst.
 • André Van der Poorten

  7 maanden geleden
  De kunst van een goeie trainer .
 • Dietrich Van Helder

  7 maanden geleden
  Op z'n eentje. Wow, wat een prestatie om met één speler te kunnen winnen tegen een ploeg van 11 man. De rest van Brugge had verlof??
 • kurt vanlandschoot

  7 maanden geleden
  Doe de stadiondeuren maar terug open Ik wil Lang live aan het werk zien!
 • Ilse Verlinden

  7 maanden geleden
  Die 6 miljoen is ondertussen al betaald, no worries.
 1. Cercle Brugge keert uitzichtloze situatie nog helemaal om in dolle tweede helft en pakt overwinning tegen Zulte Waregem
  Jupiler Pro League
  6

  Cercle Brugge keert uitzichtlo­ze situatie nog helemaal om in dolle tweede helft en pakt overwin­ning tegen Zulte Waregem

  In een vooral na de pauze beklijvende semiderby knokte Cercle Brugge zich vanuit een verloren positie terug en vermeed het een vierde opeenvolgende nederlaag. Een dubbele achterstand werd eerst weggewerkt en in een turbulente slotfase pakte de Vereniging zelfs de volle buit bij een ontgoocheld en ontgoochelend Zulte Waregem (2-4). Tweemaal Alex Millán, Vitinho en Hotic zorgden voor een Brugs feestje in de Elindus Arena, waar Francky Dury zich afvraagt hoe zijn team zich vanuit een zetel zo kon laten wegzetten.