Photo News
Volledig scherm
© Photo News
0
EINDE
2
 • Noa Lang 12' 90'+4'

Uitblinker Noa Lang loodst Club op z’n eentje voorbij Waasland-Beveren en zorgt voor 24 op 24

Belgisch voetbalWanneer de fiere leider op bezoek gaat bij de nummer laatst, geef je doorgaans niet veel om de kansen van de thuisploeg. Wanneer die leider het ongenaakbare Club Brugge is, nog minder. De troepen van Philippe Clement hoefden niet eens het achterste van hun tong te zien om Waasland-Beveren met 0-2 te kloppen.

19 reacties

 • Etienne De Bondt

  7 maanden geleden
  Als Brugge hem in juni koopt is hij met nieuwjaar weg met veel winst.
 • André Van der Poorten

  7 maanden geleden
  De kunst van een goeie trainer .
 • Dietrich Van Helder

  7 maanden geleden
  Op z'n eentje. Wow, wat een prestatie om met één speler te kunnen winnen tegen een ploeg van 11 man. De rest van Brugge had verlof??
 • kurt vanlandschoot

  7 maanden geleden
  Doe de stadiondeuren maar terug open Ik wil Lang live aan het werk zien!
 • Ilse Verlinden

  7 maanden geleden
  Die 6 miljoen is ondertussen al betaald, no worries.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Philippe Clement verwacht tegen KV Oostende een reactie na de 6-1 in Gent: “Iedereen was enorm teleurgesteld en dat is goed”
  Club Brugge
  10

  Philippe Clement verwacht tegen KV Oostende een reactie na de 6-1 in Gent: “Iedereen was enorm teleurge­steld en dat is goed”

  Vandaag stond Philippe Clement daags voor de wedstrijd tegen KV Oostende de pers te woord. De T1 van Club Brugge had het onder meer over de 6-1 pandoering in Gent en het niet in actie komen van De Ketelaere, Vanaken en Mechele bij de Rode Duivels in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland. “Je kunt over alles zagen en klagen, maar ik ben blij dat die jongens international zijn.”