Photo News
Volledig scherm
© Photo News

UEFA maakt financiële Bijbel bekend: Anderlecht verdient het meest aan zijn fans, Belgische clubs betalen 227 miljoen aan lonen

VoetbalDe UEFA heeft vandaag zijn jaarlijkse financiële Bijbel gepubliceerd. Van de TV-gelden tot vergoedingen voor makelaars: alles staat erin. We pikten er vijf opvallende cijfers uit over de Belgische competitie.

5 reacties

 • David Van Petegem

  5 jaar geleden
  komen allemaal voor den "Teo". 2 goals in een oefenmatch.Barcelona staat al klaar.
 • Luc Mahieu

  5 jaar geleden
  Terecht. Ze hebben dan ook het meeste talent in huis volgens Gerkens.
 • Luc Mahieu

  5 jaar geleden
  Ze hebben dan ook het meeste talent in huis volgens Gerkens.
 • Davy Van Laecke

  5 jaar geleden
  Dat is dan in totaal 66,2 € per thuismatch.
 • Staf Poccens

  5 jaar geleden
  Nooit iets te zien en dokken maar...arme fans!
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Onze chef voetbal ziet hoe Peter Bossaert aangeschoten wild werd: “Icarus heeft té dicht bij de zon gevlogen”
  PREMIUM
  8

  Onze chef voetbal ziet hoe Peter Bossaert aangescho­ten wild werd: “Icarus heeft té dicht bij de zon gevlogen”

  “Een boemerang is in zijn gezicht teruggekeerd.” Zo omschrijft onze chef voetbal Niels Poissonnier de rel rond voetbalbond-CEO Peter Bossaert, die vannacht werd ontslagen nadat er een storm onstond over een controversiële bonus. En dat vlak voor de EK-kwalificatiecampagne. “Bossaert mag dan naar de buitenwereld toe ‘every inch a gentleman’ zijn en de bond verder gemoderniseerd hebben, doorheen de jaren heeft hij met zijn aanpak ook veel mensen tegen de borst gestoten.”