BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Anderlecht AND
0
EINDE
0
Antwerp ANT

Twee domme rode kaarten, maar geen doelpunten: Anderlecht en Antwerp verdelen de buit

Net als in de heenronde hielden Anderlecht en Antwerp het ook nu op een scoreloos gelijkspel. RSCA speelde verdienstelijk, maar kwam amper tot kansen. RAFC kende evenmin een offensieve topdag. Zo werden de rode kaarten voor Stengs en Raman nog de meest in het oog springende fases van de dag.

53 reacties

 • PHILIPPUS DE GEEST

  2 maanden geleden
  Geen bal tussen de palen , maar de trainer ziet beterschap, kinderhand is snel gevuld .
 • Daniel Goovaerts

  2 maanden geleden
  Van een échte kenner: Een blik op de resultaten tegen de topclubs dit seizoen, maakt het manco van paars-wit nóg duidelijker. Van die tien duels (negen in de Jupiler Pro League, één in de beker) wist Anderlecht er niet alleen geen enkele te winnen, het scoorde ook amper vier keer tegen Genk, Union, Antwerp, Club, AA Gent en Standard.
 • Jannis Rollercoaster

  2 maanden geleden
  Wedden op rode kaart op speler.Best Raman zijn rekening eens nakijken. Want die rode kaart was toch wel echt gezocht.Iedereen weet dat Raman niet de slimste speler is op onze belgische voetbalvelden.
 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  Voor één keer Antwerp op het niveau van Anderlecht. Resultaat: niks te zien, armoe troef en een logische puntendeling.
 • Hendrik Peetersen

  2 maanden geleden
  Men kan nu al van een natuurlijke selectie spreken, de zes beste ploegen van het land staan in de top zes.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.