Raphael Holzhauser.
Volledig scherm
PREMIUM
Raphael Holzhauser. © BELGA

Twee clubs voor het lastige jaar van de bevestiging: de hamvragen en smaakmakers bij Beerschot en OH Leuven

Belgisch voetbalBeerschot en OH Leuven verrasten vorig seizoen als promovendi vriend en vijand met een straffe competitiestart en enkele mooie uitschieters. Maar dat betekent ook dat ze nu allebei voor het traditioneel moeilijke jaar van de bevestiging staan. Al kunnen ze daarin nog wel steeds rekenen op hun smaakmakers, van wie je natuurlijk ook niet te afhankelijk wil worden. Kunnen ze bevestigen? De hamvragen en smaakmakers van Beerschot en OHL. 

2 reacties

 • Dirk Van den Bogaert

  1 jaar geleden
  Bij Beerschot is Tissoudali nooit (of nog niet?) vervangen geworden en weet ondertussen elke club hoe je Holzhauser uit het spel houdt. Verder had ik vorig seizoen van in het begin al gezegd dat ze blij mochten zijn met een tiende plaats want dat ze in vrije val zouden gaan zodra het vooraan zou beginnen stokken, het werd uiteindelijk een negende stek. Logisch ook wanneer je zoveel doelpunten slikt. Ik voorspel hen een moeilijk seizoen. Idem dito voor OHL trouwens, mocht Henry nog vertrekken.
 • Alfons Detemmerman

  1 jaar geleden
  Ja dat is nu eenmaal het lot van kleinere ploegen. Vooral omdat ze vorig jaar (vooral Beerschot dat rechtmatig promoveerde) financieel in de zak gezet werd door de bond
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Intussen in 1B... Is Anderlecht gedeeld leider na heerlijke hakbal van Killian Sardella
  Play
  RSC Anderlecht
  2

  Intussen in 1B... Is Anderlecht gedeeld leider na heerlijke hakbal van Killian Sardella

  Terwijl het A-team op de dool blijft, vergaat het de RSCA Futures een pak beter in de Challenger Pro League. De ploeg van coach Robin Veldman heeft zich opnieuw naar een gedeelde koppositie met Beerschot gevoetbald, na een knappe 1-3 zege op het veld van Standard (SL16). Killian Sardella opende de score met een hakbal. Na de gelijkmaker van Tapsoba trokken de paars-witte Futures aan het langste eind dankzij twee goals van Lucas Stassin.