Miguel Van Damme.
Volledig scherm
Miguel Van Damme. © BELGA

Triest nieuws: opnieuw kankercellen gevonden bij Cercle-doelman Miguel Van Damme (28)

Belgisch voetbalDoelman Miguel Van Damme (28) van Cercle Brugge liet een maand geleden nog hoopvol op zijn Instagramaccount noteren dat zijn behandelende artsen geen kankercellen meer hadden aangetroffen in zijn bloed en in zijn ruggenmerg, maar dat blijkt recent wel weer het geval te zijn geweest. De onfortuinlijke Van Damme ondergaat opnieuw chemotherapie. Vijf jaar duurt zijn strijd tegen leukemie inmiddels.

117 reacties

 • Nolle Verdonck

  1 maand geleden
  Gemakkelijk gezegd maar blijven vechten en doorgaan man. Kop op.
 • Anthony Peeters

  1 maand geleden
  Verdient al jaren de goudenschoen gewoon voor zijn karakter moed en doorzettingsvermogen! Er is geen enkele speler in de competitie die harder vecht als hem!
 • KEVIN VANDESTEENE

  1 maand geleden
  Sterkte aan Gans de familie
 • Capiau Christiaan

  1 maand geleden
  Veel sterkte man..
 • Benny Lagae

  1 maand geleden
  Veel beterschap.
 1. Niet te stoppen: deze zomeraanwinsten scoren goed in de Gouden 11
  Gouden 11

  Niet te stoppen: deze zomeraan­win­sten scoren goed in de Gouden 11

  Na vijftien speeldagen in de Jupiler Pro League staat Union nog steeds autoritair op kop. Ook KV Mechelen is goed aan het seizoen begonnen. De troepen van Wouter Vrancken staan knap vierde in de klassering. Onder meer spits Hugo Cuypers gooit hoge ogen. Hij scoorde al vijf keer en gaf ook al zes assists. Welke zomeraanwinsten waren eveneens een schot in de roos en scoorden al veel punten in de Gouden 11? Een overzicht.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.