Mido
Volledig scherm
PREMIUM
Mido © HLN

TRANSFERSOAPS. “Verschueren wilde mijn handtekening en begon zelfs te huilen toen ik ze niet gaf”: AA Gentspits Mido liet Anderlecht stikken

VoetbalZelfgenoegzaam verlaat Michel Verschueren het Astridpark. Even ervoor heeft hij het woord gekregen én voor de camera’s de hand gedrukt van Mido, wonderkind van achttien die zich bij AA Gent in de kijker heeft gespeeld. Handtekeningen volgen er nooit. In de vijfde aflevering van onze reeks rond ‘transferdeals die alles hadden kunnen veranderen’ blikken we terug op de dribbel van de wispelturige Egyptenaar in 2001. De dolk in het hart van Mister Michel. Een dag na de cinema op Anderlecht tekent de Egyptenaar doodleuk bij... Ajax. 

12 reacties

 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Mido speelde bij Ajax nogal wisselvallig in mijn herinnering , beetje een luie speler in mijn herinnering Toch hebben ze hem nog wel met een leukewinst kunnen overdoen aan Olympique Marseille Later is hij nog teruggehaald , maar toen was het een lachertje met vele kilo's overgewicht en een mentaliteit van niets Bij Anderlecht had hij een leuke speler geweest en men had hem net als Ajax goed door kunnen verkopen maar verder was het niets bijzonders
 • Patrick Weyers

  1 maand geleden
  Het zoveels5e ”talent” dat door een rotkarakter en teveel geld op jonge leeftijd mislukt.
 • ALLARD EMILE

  1 maand geleden
  En toch is het Anderlecht die een gooie zaak heeft gedaan door zijn keuze voor Ajax !
 • Wouter Van de Walle

  2 jaar geleden
  De zoveelste in de rij met massa's talent die alles hebben vergooid
 • André Van der Poorten

  2 jaar geleden
  Voorbeelden genoeg van die gasten die verblind waren door de centen ! En die ouders die alles al zagen blinken ! En die managers die die zakken vullen !
 1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.