BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Transfer Talk (17/7). Milic naar Turkije? - De Wolf ruilt Lokeren voor Eupen - Komst Sandler naar Anderlecht rond

Transfer TalkZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk nog? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

12 reacties

 • Piet Corneel

  2 jaar geleden
  Kompany zal hem wel wat anders voorgesteld hebben,der is géén geld en de aankopen blijven achterwege en de gedane brengen NIKS meerwaarde voor dit anderlecht!!! Dus volgend seizoen dezelfde weg op als afgelopen 3 jaar.Proficiat verschueren.
 • Roos Desreveaux

  2 jaar geleden
  veel geluk buffalo's met julie Iranees. Die gasten passen zich zeer moeilijk aan aan het Europees voetbalklimaat. Ik vrees dat het net als Rezaei bij club een grote flop zal zijn.
 • Boris Zoetkoek

  2 jaar geleden
  Sandler kan er niets van, dus dat lijkt me niet echt een aanwinst voor Anderlecht. Het is allemaal nog net niet op het gebied van transfers. Aantrekkingskracht van Kompany toch overschat?
 • Frank Vandenbussche

  2 jaar geleden
  Beste Marc Germeau. Ik weet het, begrijpend lezen scoort zwak in hedendaags onderwijs, mag ik je toch aanraden het artikel grondig te herlezen en dan je commentaar te herzien. Anderlecht wenst Amuzu helemaal niet te verkopen. Het is de entourage van de speler die wil cashen. En een ploeg vol jongeren zonder ervaren spelers die hen snel wegwijs maken... heet U21. Kijk naar vb Ajax waar in elke linie een ervaren speler (sommige zelfs al beetje op retour) de ploeg naar een hoger niveau tillen.
 • Erwin Van Roy

  2 jaar geleden
  Marc Germeau RSCA wil Amuzu niet verkopen. Mss eerst eens even het artikel goed lezen. En met alleen jeugd gaat het ook niet.