BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Topclubs halen uit en Gentse debutant scoort wereldgoal: alle hoogtepunten van de vierde speeldag

Jupiler Pro LeagueDe topclubs lieten zich niet vangen afgelopen weekend. Allen pakten ze de drie punten, en de meesten scoorden ook veel doelpunten. Maar de mooiste goal? Die viel al op vrijdag in Oostende. Hieronder vindt u alle hoogtepunten van de vierde speeldag in de Jupiler Pro League.

1 reactie

 • jos Verscuren

  1 maand geleden
  KRC Genk heeft niet gevoetbald?
 1. INTERVIEW. Alin Stoica kijkt met lede ogen naar Anderlecht en schat Roemeense tegenstand in: “De ingesteldheid van sommige jongens... Dat kan écht niet”
  PREMIUM
  conference league
  15

  INTERVIEW. Alin Stoica kijkt met lede ogen naar Anderlecht en schat Roemeense tegenstand in: “De ingesteld­heid van sommige jongens... Dat kan écht niet”

  “Weten deze spelers nog waarvoor Anderlecht staat?” Alin Stoica (42), gewezen ster van het Park, vraagt het zich luidop af. Aan de vooravond van de Europese match in ‘zijn’ Roemenië praat Stoica over de paars-witte crisis, een “zielloos” FCSB en zijn trainersdroom: “Bij de loting zei ik meteen dat Anderlecht duidelijk favoriet was. Nu moet ik mijn mening herzien en denk ik dat het gelijk op zal gaan.”
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.