Lior Refaelov en Bogdan Mykhaylichenko: volgend seizoen ploegmaats?
Volledig scherm
Lior Refaelov en Bogdan Mykhaylichenko: volgend seizoen ploegmaats? © Photo News

Toch meer dan vrijblijvend telefoontje: Anderlecht nadert akkoord met Refaelov (maar Antwerp geeft nog niet op)

Belgisch voetbalHet is Anderlecht menens om Lior Refaelov (34) binnen te halen. RSCA onderhandelt intensief met de Gouden Schoen en nadert een akkoord, maar Antwerp geeft zich nog niet gewonnen.

44 reacties

 • Marcus Camps

  1 jaar geleden
  Willen ze Antwerps gewoon op kosten jagen? Dit zou haaks staan op hun beleid. Een hoop spelers die niet verkocht raken en dan iemand huren?
 • Gilbert Vermeersch

  1 jaar geleden
  Hij heeft bij Club en bij Antwerp bewezen dat hij een meerwaarde kan zijn.
 • Etienne Vanhoegaerden

  1 jaar geleden
  Als het gratis is dan kun je dit doen maar mag niet zijn om andere ploeg te verzwakken. Dikwijls komen die spelers op de bank terecht Ook moet dit een meerwaarde betekenen voor je ploeg.
 • Jose Van Hauwaert

  1 jaar geleden
  Brugge wil een paar spelers van OHL halen en ene van Standard, Genk ene van Antwerp, Gent ene van Kortrijk en Genk...maar owee indie RSCA ene van Antwerp, die gratis op te halen is, wil binnenhalen. Feit is, deze man was pas nog de gouden schoen en is in die paar maanden niet opeens slechter geworden. Een goede mengeling van jong en oud, daarmee kan men kampioen spelen. Haalde Brugge geen De Bilde misschien?
 • Jean Emare

  1 jaar geleden
  De kindjes zijn wakker. Ga wat in het zand spelen. Die man is einde contract, wat is het probleem?
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.