Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Anderlecht AND
0
EINDE
2
KRC Genk GNK
 • Paul Onuachu Goal 19'
 • Gerardo Arteaga Goal 53'

Tienkoppig Genk klopt Anderlecht, voorsprong op nummer twee Union bedraagt nu al tien punten

Belgisch voetbalRacing Genk gaat met een heerlijk gevoel de WK-break in. Tegen Anderlecht pakten de Limburgers hun tiende zege op rij. De leider ging met 0-2 winnen in het Lotto Park en diept de kloof op plaats twee weer wat uit. Opnieuw werd de wedstrijd ontsierd door wangedrag van enkele supporters.

67 reacties

 • Rudy Claes

  3 maanden geleden
  Na 5 minuten kon het al 0 - 2 zijn ...wedden dat dan de match zou stilgelegd worden ?
 • eduard janssens

  3 maanden geleden
  Verliezen met 12 tegen 10 man en nu er 0 - 5 van maken
 • André Sneddam

  3 maanden geleden
  De voorbereiding op het seizoen kan voor Anderlecht pas nu echt beginnen. Vandenhaute moet nog deze week een deftige trainer aanstellen (Veldman of een andere) om optimaal gebruik te maken van de Qatar onderbreking. Hopelijk geen tweede Mazzu waar men 5 maanden mee verloren heeft (en drie jaar werk afgebroken heeft).
 • Peter Debrouwer

  3 maanden geleden
  Awel Albert, ik heb maar één ploeg zien voetballen ? Het technisch verfijnde en spektakel zag ik enkel bij Genk. Waar was het oppermachtige Anderlecht ? Nergens, zoals de laatste vijf jaar !
 • Rudy Claes

  3 maanden geleden
  Ik heb maar 1 ploeg gezien die technisch op niveau speelt en tika taka voetbal brengt. En dat was duidelijk niet de thuisploeg. Gewoon weggespeeld. Dik verdiende overwinning van Genk mogelijk de nieuwe kampioen 👍
 1. “Bij ons in Liverpool telde hij zelfs de zaadjes in zijn eten”: de maniak in Mignolet, die “zélfs als bankzitter op het WK tot in de puntjes was voorbereid”
  PREMIUM

  “Bij ons in Liverpool telde hij zelfs de zaadjes in zijn eten”: de maniak in Mignolet, die “zélfs als bankzitter op het WK tot in de puntjes was voorbereid”

  Van Sint-Truiden tot in Noord-Engeland, van Merseyside tot in Knokke-Heist. Overal waar hij passeerde, liet-ie dezelfde onuitwisbare indruk na. Ingewijden over de controlefreak en perfectionist Simon Mignolet (34), de kersverse Gouden Schoen die nooit iets aan het toeval overlaat. “Ten tijde van Liverpool trokken we met de feestdagen altijd daarheen. Voor hem altijd een drukke voetbalperiode. Toen wij het feestmaal aan het voorbereiden waren, was Simon zijn zalm nauwkeurig aan het afwegen (grijnst). Opdat alles zeker zou kloppen.”