Photo News
Volledig scherm
© Photo News
OH Leuven OHL
0
EINDE
1
KRC Genk GNK
 • Paul Onuachu Goal 16'

Tienkoppig Genk houdt na vroege goal Onuachu stand bij OHL en wipt over Antwerp naar leiding

Jupiler Pro LeagueMet kunst- en vliegwerk trok een Racing Genk in Leuven de zege over de streep. De Limburgers zagen na het rood van Preciado af, maar een goal van Gouden Schoen Paul Onuachu bleek genoeg voor een 0-1-overwinning en de voorlopige leidersplaats.

3 reacties

 • gilbert Gijdé

  4 maanden geleden
  opnieuw dank zij Onuachu;een klassespeler;maar eens lopen ze tegen de lamp;en dit zal niet lang meer duren
 • Floris Roberto

  4 maanden geleden
  Om kampioen te worden moet men zo wedstrijden ook winnen. Proficiat jongens . Top
 • Jean-Pierre Aerts

  4 maanden geleden
  Meer geluk dan kunde!
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. In het gunstigste geval vijf maanden uitstel, net zo goed wordt het bijna twee jaar wachten: de lijdensweg van Club Brugge in hun stadiondossier
  PREMIUM
  CLUB BRUGGE
  32

  In het gunstigste geval vijf maanden uitstel, net zo goed wordt het bijna twee jaar wachten: de lijdensweg van Club Brugge in hun stadiondos­sier

  Uppercut van jewelste voor Club Brugge in hun stadiondossier. Vanmiddag kreeg blauw-zwart namelijk te horen dat ze hun bouwvergunning (voorlopig) weer kwijt zijn. Of hoe hun plannen van een nieuwe voetbaltempel nog maar eens vertraging oplopen. In het gunstigste scenario zal het zeker een halfjaar duren voor ze opnieuw aan een eerste spadesteek kunnen denken.
 1. Stengs krijgt in beroep mildere straf: Antwerp-speler drie wedstrijden geschorst en één met uitstel
  Antwerp
  62

  Stengs krijgt in beroep mildere straf: Ant­werp-spe­ler drie wedstrij­den geschorst en één met uitstel

  De Disciplinaire Raad voor het Profvoetbal heeft vrijdagavond vier speeldagen schorsing, waarvan drie effectief, en 3500 euro boete opgelegd aan Antwerp-speler Calvin Stengs. De Nederlander kreeg afgelopen zondag rood voor een slag in de richting van Anderlecht-speler Amadou Diawara. Eerder legde het Disciplinair Comité vier speeldagen effectief op, in beroep wordt de straf afgezwakt.
 2. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!