Rafael Romo.
Volledig scherm
Rafael Romo. © Photo News

Strijd tegen pyrotechnisch materiaal wordt opgevoerd: nieuwe wet op komst

Belgisch voetbalEr is hoop dat OHL-doelman Rafael Romo zal herstellen van de gehoorschade die hij opliep door een voetzoeker. En Standard heeft de dader gevat en een stadionverbod gegeven. Maar de strijd tegen pyrotechnisch materiaal zal opgevoerd worden. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden zit daar deze week over samen met de bond en de Pro League.

11 reacties

 • Alex Bervoets

  1 maand geleden
  Respect krijg je door respect te geven... als de voetballers op het veld zich gedragen als een bende wildemannen (scheidsrechter intimideren, vuile fouten maken, tijd rekken, schwalbe's enz..) volgen de supporters natuurlijk. De voetballers vragen voor respect maar gedragen zich nadien allesbehalve respectvol. De supporters zijn dan niet veel beter
 • Luc Hermans

  1 maand geleden
  Zoals in vlieghaven armen omhoog door scanner.
 • etienne vijverman

  1 maand geleden
  veel bla bla maar zo lang er geen waterdichte controle op komt is het dweilen met de kraan open
 • Rik Ledoux

  1 maand geleden
  Een nagelknipper wordt als wapen aanzien in een vliegtuig. Maak voor de wet bengaals vuur ook een wapen en breng daders voor de rechter. Er zijn genoeg andere manieren om sfeer te maken zoals bij festival-podiums.
 • John Verhaeghe

  1 maand geleden
  Ruimschoots telaat weer. En boetes om je een kriek mee te lachen...
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Hein Vanhaezebrouck hoopt eindelijk op een reeks: “We hebben in een moeilijk jaar het geluk dat er nog heel veel zijn die een moeilijk jaar hebben”
  AA Gent

  Hein Vanhaeze­brou­ck hoopt eindelijk op een reeks: “We hebben in een moeilijk jaar het geluk dat er nog heel veel zijn die een moeilijk jaar hebben”

  Met groepswinst in de Conference League op zak, hoopt AA Gent in de competitie eindelijk een reeks neer te zetten die aansluiting geeft bij de plaatsen in play-off 1. Die reeks moet zondag ingezet worden tegen Standard. “Ik verwacht een ‘close game’. Voor hen is dit de match van de week, terwijl wij ons eerst op Anorthosis hebben moeten focussen”
 3. Voetbalbond verbaasd over fiscale korting van minister Van Peteghem: “Zijn cijfers kloppen niet”
  Belgisch voetbal
  3

  Voetbal­bond verbaasd over fiscale korting van minister Van Peteghem: “Zijn cijfers kloppen niet”

  Het profvoetbal heeft inmiddels met verbazing het interview gelezen dat minister van Financiën Vincent Van Peteghem gaf aan Het Laatste Nieuws en De Morgen en dat vanavond online verscheen op de sites van HLN.be en DeMorgen.be. In dat interview laat Van Peteghem uitschijnen dat zijn herziene tekst van de taxshift in het profvoetbal een tegemoetkoming zou zijn aan de sector.