Next Gen: generatie 2003.
Volledig scherm
PREMIUM
Next Gen: generatie 2003. © Photonews/HLN

Sterkhouders van Club NXT die stuntten tegen Man City en een winger waar Van Nistelrooij wild van is: de grootste Belgische talenten uit 2003

Belgisch voetbalVan 3-1 naar 3-5. De beloften van Club Brugge hebben gestunt in de Youth League tegen Man City. Met dank aan goalgetter Cisse Sandra en de eveneens trefzekere Lynnt Audoor. Twee talenten uit onze ‘Next Gen’-generatie 2003, die barst van het potentieel. Van Luca Oyen over Nathan Ngoy tot Daan Dierckx: ontdek hieronder de grootste 18-jarige Belgische talenten.

1 reactie

 • Eric De Baeremaeker

  2 dagen geleden
  Hoeveel % breekt echt door ?
 1. Onze chef voetbal vindt dat Genk Van den Brom na bekerexit niet kan ontslaan: “Scorebordbeleid is al even erg als scorebordjournalistiek”
  PREMIUM
  Croky Cup

  Onze chef voetbal vindt dat Genk Van den Brom na bekerexit niet kan ontslaan: “Scorebord­be­leid is al even erg als scorebord­jour­na­lis­tiek”

  Club Brugge staat in de kwartfinale bij gratie van de strafschoppen. Na een spektakelwedstrijd waarin beide ploegen elkaar met defensieve flaters de loef afstaken. Racing Genk likt de wonden. Onze chef voetbal breekt daarbij een lans voor John van den Brom. “De realiteit is dat Racing Genk afgelopen week gewoon goed voetbal serveerde.”
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 3. Yves Vanderhaeghe een dag na de mokerslag: “Ik ben een man. Ik vraag niet om compassie, wel eerlijkheid”
  Play
  Cercle Brugge
  25

  Yves Vanderhaeg­he een dag na de mokerslag: “Ik ben een man. Ik vraag niet om compassie, wel eerlijk­heid”

  Voor het qua timing meest verrassende trainersontslag van het seizoen tekende Cercle Brugge gisteren. Exit Yves Vanderhaeghe, net na een deugddoende 3-1-zege tegen KV Mechelen. Groot was de verbazing op zondag bij de coach en ook een dag later blijft het onbegrip groot. “Hier haalt Cercle zich erg veel druk mee op de hals”, zo schat Vanderhaeghe het in bij JOE.