Next Gen: generatie 2003.
Volledig scherm
PREMIUM
Next Gen: generatie 2003. © Photonews/HLN

Sterkhouders van Club NXT die stuntten tegen Man City en een winger waar Van Nistelrooij wild van is: de grootste Belgische talenten uit 2003

Belgisch voetbalVan 3-1 naar 3-5. De beloften van Club Brugge hebben gestunt in de Youth League tegen Man City. Met dank aan goalgetter Cisse Sandra en de eveneens trefzekere Lynnt Audoor. Twee talenten uit onze ‘Next Gen’-generatie 2003, die barst van het potentieel. Van Luca Oyen over Nathan Ngoy tot Daan Dierckx: ontdek hieronder de grootste 18-jarige Belgische talenten.

1 reactie

 • Eric De Baeremaeker

  22 uur geleden
  Hoeveel % breekt echt door ?
 1. Spijtoptant Veljkovic noemt minstens 15 trainers, managers en bestuurders: kregen onder anderen Leko, Leekens en Van Holsbeeck cadeaus en (honderd)duizenden euro's aan geheime commissies?
  Play
  Propere Handen
  37

  Spijtop­tant Veljkovic noemt minstens 15 trainers, managers en bestuur­ders: kregen onder anderen Leko, Leekens en Van Holsbeeck cadeaus en (honderd)duizenden euro's aan geheime commissies?

  Georges Leekens, Ivan Leko en Herman Van Holsbeeck, dat zijn drie van de minstens vijftien personen aan wie Dejan Veljkovic, de spijtoptant in Operatie Propere Handen, naar eigen zeggen geld in het zwart heeft betaald. Voor hun ‘hulp’ bij transfers van spelers uit de portefeuille van Veljkovic kregen ze (honderd)duizenden euro’s aan geheime commissies of dure cadeaus, zoals luxehorloges. Dat schrijven de kranten van Mediahuis vandaag.
 1. ‘The Process’ van Kompany dan toch wat zichtbaar: Anderlecht in zog van absolute Europese topclubs in afgelegde afstand balcirculatie
  Belgisch voetbal
  17

  ‘The Process’ van Kompany dan toch wat zichtbaar: Anderlecht in zog van absolute Europese topclubs in afgelegde afstand balcircula­tie

  Bij het voetbalideaal van Vincent Kompany hoort dominant balbezit met hoge balcirculatie. Uit onderzoek blijkt nu dat Anderlecht dit seizoen tot de Europese top hoort in de afgelegde afstand van de balcirculatie: paars-wit pronkt als 13de in een ranglijst van 654 clubs over 40 wereldwijde topcompetities. Onder meer Ajax, Bayern en Man. City halen de toptien.