Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Stelt Michael Verschueren zich kandidaat om voorzitter voetbalbond te worden?

Belgisch voetbalEind augustus weten we wie Mehdi Bayat opvolgt als voorzitter van de voetbalbond. Volgens onze informatie is de kans reëel dat Michael Verschueren zich kandidaat zal stellen. 

10 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Eén van de weinige voetbakenners die gerespecteerd wordt door zijn collega's in binnen- en buitenland. Bovendien perfect 2-talig en stijlvol, ideale kandidaat.
 • Emanuel de Landheer

  2 maanden geleden
  Geen voorzitter die vermening heeft met andere ploeg!
 • Sam Bedfort

  2 maanden geleden
  Goed idee. Zijn passage bij Anderlecht was vlekkeloos!
 • Koen Vergauwen

  2 maanden geleden
  Gewoon doen Michael, ze hebben iemand capabel nodig!
 • Richard Daems

  2 maanden geleden
  Toekomst van Anderlecht verzekerd
 1. Na noodkreet buschauffeurs van eersteklasseclubs: gebruik van Bengaals vuur rond voetbalstadions wordt strenger aangepakt

  Na noodkreet buschauf­feurs van eersteklas­se­clubs: gebruik van Bengaals vuur rond voetbalsta­di­ons wordt strenger aangepakt

  Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) heeft maandag samen met de Pro League, de Koninklijke Belgische Voetbalbond en een delegatie buschauffeurs van eersteklasseclubs aangekondigd dat het gebruik van pyrotechnisch materiaal zoals Bengaals vuur en rookbommen rond de voetbalstadions strenger wordt aangepakt. De voetbalwet zal verstrengd worden.
 2. Algemeen directeur Antwerp zet boel op scherp na 0 op 6: “Graag meer passie zoals bij onze supporters”
  Antwerp
  8

  Algemeen directeur Antwerp zet boel op scherp na 0 op 6: “Graag meer passie zoals bij onze supporters”

  Da’s duidelijk. Ook het nieuwe Antwerp – zelfs met vastgoedmagnaat Paul Gheysens als baas – wordt niet op één dag gebouwd. Alleen laatste met 0 op 6, zonder het aanvallende, high pressing-voetbal dat Brian Priske adoreert: dat was niet het plan. Sven Jaecques, algemeen directeur van RAFC, blijft kalm (“Wat nu gebeurt, is niet onlogisch”) maar zet tegelijkertijd ook iedereen op scherp.
 1. Topclubs beleven slechtste competitiestart sinds 1955
  Jupiler Pro League
  13

  Topclubs beleven slechtste competitie­start sinds 1955

  Club Brugge, Anderlecht, Genk, Standard, Antwerp én AA Gent: geen van de zes kon dit weekend een zege pakken op de eerste speeldag in onze hoogste voetbalklasse. En dat is straf. De laatste openingsspeeldag in eerste klasse waarop geen van deze G6-clubs kon vieren dateert al van het seizoen 1955-1956. Toen verloor Antwerp met 3-0 bij FC Luik, verknoeide Standard het met 2-1 bij Daring Brussel, ging Anderlecht met 4-2 onderuit op Racing Mechelen, haalde Gent een scoreloos gelijkspel in Tilleur, speelde Club Brugge nog in tweede klasse en... bestond Genk nog niet.