François Fornieri.
Volledig scherm
François Fornieri. © Photo News

Standard pakt uit met opvallende reactie op uitspraken van ‘supporter’ Fornieri: “Opportunisme”

StandardKomt het ooit nog goed tussen François Fornieri (59) en Standard? De zakenman vertelde vandaag in ‘Sudinfo’ dat z’n deur nog altijd openstaat voor z'n “favoriete club”. Uitspraken waar Standard redelijk opvallend op reageerde.

1 reactie

 • Bart Dekort

  1 jaar geleden
  Een zakenman weet dat je je financiën moet scheiden van je emoties. De rede om te investeren zal veel minder altruïstisch zijn als hij voordoet, wat ook maar normaal zou zijn. Men heeft de gewone supporter vervangen door Vips, en goede voorzitters vervangen door gehaaide zakenmensen. In zulk een kader investeren kan dus enkel nog een financieel belang hebben, want anders investeer je in iets waar je niets van kent.
 1. EXCLUSIEF. “Anderlecht wou mij uitsluiten. Maar ze hebben zich vergist”: hoe omstreden makelaar spits Arokodare bij Genk en niet bij paars-wit parkeerde
  PREMIUM
  Belgisch voetbal
  35

  EXCLUSIEF. “Anderlecht wou mij uitsluiten. Maar ze hebben zich vergist”: hoe omstreden makelaar spits Arokodare bij Genk en niet bij paars-wit parkeerde

  De prijs voor transfersaga van deze mercato gaat naar... Tolu Arokodare (22). Medisch gekeurd bij Anderlecht, maar nog geen uur later op weg naar Genk. Een inkijk op die doldwaze dag door de ogen van verschillende hoofdrolspelers. “Dachten ze dat ik dat van die medische testen niet te weten zou komen?”, doet ook makelaar Didier Frenay aan onze redactie zijn verhaal.
 2. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.