Photo News
Volledig scherm
© Photo News
1
EINDE
2
 • Abdoulaye Sissako 74'
 • João Klauss 59'
 • Abdoul Tapsoba 89'

Standard pakt bij Essevee in extremis eerste zege van het seizoen, Rouches schenken hun wedstrijdpremie aan de getroffen inwoners van Luik en Verviers

Jupiler Pro LeagueVier op zes voor Standard na een fel bevochten zege tegen Zulte Waregem. Daar zullen ze blij mee zijn in Luik. Een verdienstelijk Essevee blijft achter met één op zes.

5 reacties

 • Robert Van Haver

  1 maand geleden
  penalty, hij raakt de bal in tweede instantie
 • Michel Roman

  2 maanden geleden
  Moest Hein Van Haezebroeck trainer geweest zijn van Zulte Waregem , dan was het kot te klein. We zijn 2 speeldagen ver en voor de tweede keer is SVZW door de scheidsrechters benadeeld geweest. Laforge hielp uiteindelijk Standard aan de overwinning met een denkbeeldige strafschop , en de VAR ? Die waren waarschijnlijk naar de Olympische spelen aan het kijken in Tubeke. Voor diegenen die dachten dat de bodem van het niveau van de scheidsrechters bereikt was , niet dus , dit is erg , heel erg .
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  2 maanden geleden
  Goed voor Standard, Leye en de inwoners van Luik en Verviers.Spijtig dat Anderlecht weer niet kon winnen in Eupen, anders hadden ze daar hun winstpremie ook kunnen wegschenken.Waarom schenken die van Club hun gestolen premie niet weg aan de inwoners van Pepinster of Chaudfontaine??
 • jan jansen

  2 maanden geleden
  Gelijk spel was juist maar winst van Standard 👍👍
 • geert ghillemijn

  2 maanden geleden
  juiste weergave van het spel was een gelijk spel maar doet deugt voor standard dat ze de jeugd laten spelen leye bedankt daarvoor
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.