Photo News
Volledig scherm
© Photo News
1
EINDE
2
 • Abdoulaye Sissako 74'
 • João Klauss 59'
 • Abdoul Tapsoba 89'

Standard pakt bij Essevee in extremis eerste zege van het seizoen, Rouches schenken hun wedstrijdpremie aan de getroffen inwoners van Luik en Verviers

Jupiler Pro LeagueVier op zes voor Standard na een fel bevochten zege tegen Zulte Waregem. Daar zullen ze blij mee zijn in Luik. Een verdienstelijk Essevee blijft achter met één op zes.

5 reacties

 • Robert Van Haver

  2 maanden geleden
  penalty, hij raakt de bal in tweede instantie
 • Michel Roman

  2 maanden geleden
  Moest Hein Van Haezebroeck trainer geweest zijn van Zulte Waregem , dan was het kot te klein. We zijn 2 speeldagen ver en voor de tweede keer is SVZW door de scheidsrechters benadeeld geweest. Laforge hielp uiteindelijk Standard aan de overwinning met een denkbeeldige strafschop , en de VAR ? Die waren waarschijnlijk naar de Olympische spelen aan het kijken in Tubeke. Voor diegenen die dachten dat de bodem van het niveau van de scheidsrechters bereikt was , niet dus , dit is erg , heel erg .
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  2 maanden geleden
  Goed voor Standard, Leye en de inwoners van Luik en Verviers.Spijtig dat Anderlecht weer niet kon winnen in Eupen, anders hadden ze daar hun winstpremie ook kunnen wegschenken.Waarom schenken die van Club hun gestolen premie niet weg aan de inwoners van Pepinster of Chaudfontaine??
 • jan jansen

  2 maanden geleden
  Gelijk spel was juist maar winst van Standard 👍👍
 • geert ghillemijn

  2 maanden geleden
  juiste weergave van het spel was een gelijk spel maar doet deugt voor standard dat ze de jeugd laten spelen leye bedankt daarvoor
 1. “Belgische clubs zijn in handen van makelaars. KV Oostende niet." Of waarom de Amerikaanse Duchâtelet maar clubs blíjft kopen
  PREMIUM
  KV Oostende
  2

  “Belgische clubs zijn in handen van makelaars. KV Oostende niet." Of waarom de Amerikaan­se Duchâtelet maar clubs blíjft kopen

  KV Oostende is een kleine garnaal in het profvoetbal. Maar in alle stilte zijn de Amerikaanse bazen de kustploeg aan het uitbouwen tot een sleutelpion in een Europees voetbalnetwerk met zes clubs. Het systeem van Roland Duchâtelet, waar computers en cijfers de plaats van makelaars innemen, en spelers als pionnen op een schaakbord rondgeschoven worden. “Haters zullen er altijd zijn”, zegt big chief Paul Conway. “Maar wat wij doen is net goéd voor het voetbal.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 3. Marc Degryse looft Philippe Clement in HLN Sportcast: “Hij durft beslissingen te nemen en heeft geen schrik voor zijn positie”
  HLN Sportcast
  8

  Marc Degryse looft Philippe Clement in HLN Sportcast: “Hij durft beslissin­gen te nemen en heeft geen schrik voor zijn positie”

  Philippe Clement zette Ruud Vormer op de bank en bracht Mats Rits aan de aftrap tegen PSG. “Dit had ik in geen 1.000 jaar gedaan”, klonk het vooraf bij Jan Mulder. Maar na afloop kreeg de Club-coach wél gelijk. “Verrassend dat ‘brave Philippe’ zo’n zware beslissing durfde te nemen”, aldus Marc Degryse in onze nieuwste HLN Sportcast.