BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Westerlo WES
4
EINDE
2
Standard STA
 • 38' Goal Igor Vetokele
 • 50' Goal Nene Dorgeles
 • 73' Goal Jacob Barrett Laursen
 • 90'+1' Goal Lyle Foster
 • Abdoul Tapsoba Goal 63'
 • Noe Dussenne Goal 90'

Standard blijft achter met 4 op 12 na nederlaag in Westerlo: 4-2

Jupiler Pro LeagueIn tropische temperaturen is een zwak Standard met 4-2 ten onder gegaan tegen Westerlo. Vetokele en Nene brachten de promovendus nog voor het uur op 2-0 en een eigen doelpunt van Laursen deed de Rouches kopje onder gaan in ‘t Kuipje. Even mocht Standard hopen toen Dussenne in de slotfase 3-2 scoorde, maar Foster maakte in de extra tijd een einde aan alle twijfels.

1 reactie

 • Dirk Tijtgat

  1 maand geleden
  Ik volg (en supporter voor) Standard al sinds the 70s. Gouden jaren meegemaakt. Sigurvinsson, Tahamata, later Witsel, Jovanovic... Hoop dat de Luikse supporters weten dat die tijd niet terugkomt. Al 5 jaar geen team meer. En dit jaar ook niet.
 1. EXCLUSIEF. “Mijn zoontje zat schreiend op het vliegtuig”: emotionele Jan Vertonghen vertelt openhartig over bewogen transfer naar Anderlecht
  Play
  Voetbal
  26

  EXCLUSIEF. “Mijn zoontje zat schreiend op het vliegtuig”: emotionele Jan Vertonghen vertelt openhartig over bewogen transfer naar Anderlecht

  “Het was de moeilijkste beslissing die ik als voetballer en als mens moest nemen.” In het bovenstaande exclusieve video-interview met Gilles De Bilde laat Jan Vertonghen een zeldzame keer in zijn hart kijken. Want zijn onverwachte transfer van Benfica naar Anderlecht heeft emotioneel heel wat teweeggebracht. De wereld van zijn gezin lag in Lissabon. “Ik ben naar mijn kinderen - die op surfkamp waren - gereden, hen aan tafel gezet en het nieuws gebracht dat het ophoudt. Zoiets doet echt veel pijn.”
 2. Club Brugge legt Noors goudhaantje langer vast: Antonio Nusa (17) verlengt tot 2025
  Club Brugge
  9

  Club Brugge legt Noors goudhaan­tje langer vast: Antonio Nusa (17) verlengt tot 2025

  Na Abakar Sylla was het de beurt aan Antonio Nusa. De amper 17-jarige Noor verlengde zijn contract bij Club Brugge tot 2025, net nadat hij als tweede jongste doelpuntenmaker ooit scoorde in de Champions League. Nusa maakte vorig seizoen indruk bij Club NXT en trekt de lijn dit seizoen door in de A-ploeg. Opvallend: volgende week vertrekt hij niet naar Noorwegen voor de interlands tegen Zweden en IJsland met de nationale U18. Afgelopen zomer vroeg Club de Noorse federatie of Nusa vakantie kon krijgen opdat hij tijdig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen kon starten. Het intern reglement van de Noorse bond schrijft voor dat spelers één extra interlandbreak opzij moeten blijven wanneer ze een internationale periode skippen, wat bij Nusa in juni het geval was.