Photo News
Volledig scherm
© Photo News

‘Sprookje’ van Union wordt steeds gretiger doorverteld in het buitenland: “Het nieuwste wonder van het Europese voetbal”

Belgisch voetbalDaar pronk je dan, Union zijnde. Zeven punten los en herfstkampioen als promovendus - ongezien. Ook in het buitenland sijpelt steeds meer door dat Felice Mazzu een sprookje aan het schrijven is in het Dudenpark. Van Spanje tot Engeland. Van Marca tot The Independent, allemaal komen ze graag kijken naar wat er zich achter de stokoude gevel van het Joseph Marienstadion afspeelt. “Brussel is weer een stad met twee clubs.”

19 reacties

 • Paulus de Mos

  9 maanden geleden
  Twee clubs in Brussel? Welke is die andere dan?
 • jozef van riel

  9 maanden geleden
  Ze zijn zeer zeker top! Maar hoelang gaat dat duren? Er wordt vergeleken met Lierse 25 jaar geleden. Wat is daar van terecht gekomen? 1 punt in CL, mochten zelfs niet in Lier spelen! Paar jaar later failliet!!
 • guy raeymakers

  9 maanden geleden
  Alle respect voor deze ploeg ze verdienen het om hoger te staan zelfs tegen antwerp en club hadden ze kunnen winnen. Ik hoop dat ze een blijver zijn aan de top van een club supporter
 • PATRICK BLYAERT

  9 maanden geleden
  Super ploeg zonder veel schow en nuchter boerenverstand kan je heel ver komen ! Team spirit & geen multi milionairs allures !!! En wat een super trainer , even in bijscholing gaan Mr Kompany ? Ik hoop dat de tijd van UNION 60 snel terug komt ! Patrick Blyaert - Kraainem Suporter RWDM
 • Jos Vannuffelen

  9 maanden geleden
  @ ALLARD EMILE, je vergeet Standard nog. Het heeft inderdaad zijn charmes maar of het een goede zaak is voor ons voetbal nl een PO1 finale met die ploegen is een andere zaak.