Dejan Veljkovic op archiefbeeld.
Volledig scherm
Dejan Veljkovic op archiefbeeld. © BELGA

Spijtoptant Veljkovic noemt minstens 15 trainers, managers en bestuurders: kregen onder anderen Leko, Leekens en Van Holsbeeck cadeaus en (honderd)duizenden euro's aan geheime commissies?

Propere HandenGeorges Leekens, Ivan Leko en Herman Van Holsbeeck, dat zijn drie van de minstens vijftien personen aan wie Dejan Veljkovic, de spijtoptant in Operatie Propere Handen, naar eigen zeggen geld in het zwart heeft betaald. Voor hun ‘hulp’ bij transfers van spelers uit de portefeuille van Veljkovic kregen ze (honderd)duizenden euro’s aan geheime commissies of dure cadeaus, zoals luxehorloges. Dat schrijven de kranten van Mediahuis vandaag. 

44 reacties

 • Phil Duncan

  2 maanden geleden
  Waar is het sluitend bewijs van die foefelaar ?? Anderen betichten om zelf vrijuit te gaan ? En dan nog opnieuw een makelaarsvergunning krijgen ?? Zou levenslang geschorst moeten worden .
 • Linda D'Haese

  2 maanden geleden
  Het grote probleem is dat zwart geld bijna altijd cash gegeven word of ergens op een rekening in een fiscaal paradijs niet uit te maken van wie die rekening is
 • ronny cuypers

  2 maanden geleden
  Ik ben zeer benieuwd wat er van komt en vooral hoeveel er in de doofpot zal verdwijnen.
 • Carlo Verstappen

  2 maanden geleden
  En wat gaan ze met die mensen doen? Laten straf schrijven? 100 bladzijden ik mag niet frauderen.
 • Jos Schoebben

  2 maanden geleden
  Wat een lafaard! Jaren mensen gebruikt en misbruikt tot meerdere eer en glorie van zijn portefeuille, en als het dan te warm wordt ze allemaal, zonder effectief bewijs (het is woord tegen woord), aan de galg willen praten om toch nog zijn eigen hachje te redden. Hoe laf kan je zijn? En dat wil dan nog opnieuw zijn intrede doen in de corrupte en overbetaalde voetbalwereld!
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.