BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Spektakel in de topper tussen Club en Genk, de Waalse clash en een bitsige strijd onderin: bekijk hier de samenvattingen van de 23ste speeldag

JPLSpeeldag 23 staat in de geschiedenisboeken. Club Brugge loopt nog wat verder weg van de concurrentie en heeft nu al twaalf punten voorsprong op eerste achtervolger Racing Genk. Standard toonde zich de betere van Charleroi in de Waalse derby, terwijl Antwerp thuis duur puntenverlies leed tegen een fris Oostende. Onderaan gaat de strijd voor het behoud onverbiddelijk voort. Cercle Brugge gaf de rode lantaarn door aan Waasland-Beveren en ook Moeskroen boekte een broodnodige driepunter. Herbeleef hier de wedstrijden!

2 reacties

  • frankie bressinck

    2 jaar geleden
    Hier ze, Standard ze, tegen STVV en Moeskroen geen stamp onder hun kont waard en nu de pannen van het dak spelen! Lestienne man vd match!! 2 assists en 2 loepzuivere kansen de nek omgewrongen! Toch allemaal raar hé? Zou dat enkel met Leye te maken hebben?
  • marcel cloots

    2 jaar geleden
    Ik heb tijdens de 4 speeldagen (zonder Van Aken, geschorst) in elke wedstrijd fases van spelers gezien die op de voet van hun tegenstrever zijn gaan staan en dit zonder één poging om zich in te houden. Soms een overtreding of lichte vermaning maar geen enkele gele of rode kaart. 1 keer protesteren is direct geel. Wereldvreemde scheidsrechters en Verboomen als 2de scheidsrechter in het busje?