Vertessen, Verschaeren en Ramazani, drie van de toptalenten uit 2001.
Volledig scherm
PREMIUM
Vertessen, Verschaeren en Ramazani, drie van de toptalenten uit 2001. © PhotoNews/HLN

Sommigen maakten al miljoenentransfers, anderen zetten stap terug: de toptalenten uit 2001 die de voetbalwereld willen bestormen

Belgisch voetbalDe miljoenen vliegen in het rond. Heel wat Belgische talenten van generatie 2001 maakten al een toptransfer, of zullen die nog maken. Neem nu Charles De Ketelaere. En denk maar aan Yorbe Vertessen en Amadou Onana. Al zetten sommige spelers ook een stap terug - zij strijden nu met hun club in tweede klasse om promotie. Hieronder een overzicht van de allergrootste Belgische talenten van 20 jaar oud.

12 reacties

 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  Daar is het de clubs tegenwoordig om te doen , om daarna prutsers te kopen .
 • Thierry Sieben

  2 maanden geleden
  Wat ik vrijdag met beloften gezien heb tegen Turkije van verschaeren was wel super. Oh ja ben club supporter maar dat neemt niet weg dat ik dat mag toegeven,als je sommige commentaren hier lees,wat een trieste mentaliteit.
 • Roger Williams

  2 maanden geleden
  Eerst zien. De Ketelaere mag het eerst eens bewijzen in een echte competitie zoals de Spaanse of de Engelse. Bij de amateurs in België is het niet moeilijk om er bovenuit te steken.
 • wim rooyakkers

  2 maanden geleden
  Dus beetje belasting betalen zou normaal zijn.ik betaal 45% over mijn pensioen,
 • Brecht Mues

  2 maanden geleden
  Welkom aan deze jonge gasten, hopelijk kunnen ze hun dromen waar maken. Oja voor de negatievelingen. Ik hoop dat jullie ongelijk hebben.