Club-spelers vieren het doelpunt van Eduard Sobol.
Volledig scherm
Club-spelers vieren het doelpunt van Eduard Sobol. © Photo News
0
EINDE
1
 • Eduard Sobol 84'

Sobol schenkt Club met mooie knal late overwinning op bezoek bij gretig en frivool Union: “Lichtjes gestolen zege”

Jupiler Pro LeagueClub wint op Union, al had het heel wat voeten in de aarde. Voor de pauze verzuimde de thuisploeg om de vele kansen af te maken, waarna Club in de tweede helft het evenwicht herstelde. Het beslissende doelpunt van Sobol pas viel in het absolute slot. Blauw-zwart vermijdt zo ternauwernood een slechte seizoensstart.

39 reacties

 • Ilse Huyghe

  1 maand geleden
  Inderdaad Yves , wie enkel de samenvatting zag, kan enkel die conclusie trekken Wie de ganse match zag , kan concluderen dat beide teams elk een helft voor zich namen. Dat union’s kansen volgden uit de omschakeling na een hoge bal naar voor, dat hun goal duidelijk buitenspel was . Dat de brugse goal er kwam na een flater van de keeper. Eigenlijk speelt union als Charleroi.
 • eduard janssens

  1 maand geleden
  Het paard dat de haver verdiend krijgt die altijd niet , de beste ploeg heeft verloren !
 • Christoph Beauman

  2 maanden geleden
  De regels in voetbal,eenmaal meer scoren dan de tegenstander!!
 • Yves Van Rossem

  2 maanden geleden
  Het schot was hard maar "een mooie knal" zou ik het zeker niet durven noemen. Voor mij was het meer een verkeerde inschatting van de doelman. Voortgaande op de korte samenvatting die ik te zien kreeg op TV was het eerder Union die hier winst moest pakken. Ik zou het dan ook geen wedstrijd noemen tussen "de kampioen" en de promovendus want dit was zeker niet te zien. Was de afwerkingsgraad bij Union goed geweest dan was het huilen geblazen voor blauw-zwart ...
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Evenwichtige wedstrijd en dan is het meestal de ploeg die scoort die wint. Brugge mag wel deftige transfers gaan doen want dit blijft niet duren! Was vorig jaar toch al enorm duidelijk tijdens PO1 dat er geen rek meer op deze kern zat. Waarom zolang wachten met transfers? Vorig jaar ook al.
 1. Red Flames-legende en Rode Duivels-analiste Heleen Jaques: “Veel staat of valt met komende matchen”
  Play
  Rode Duivels

  Red Fla­mes-legende en Rode Dui­vels-analiste Heleen Jaques: “Veel staat of valt met komende matchen”

  97 caps voor de Red Flames. Kampioen met STVV in 2010. Gespeeld - hard verdedigd vooral - in de Bundesliga, de Serie A, de Champions League en voor de mooiste clubs: Club Brugge, Anderlecht en Fiorentina. Erbij op het EK 2017. Maar nu wil Heleen Jaques (33) als jeugdcoördinator bij de KBVB en tv-analiste het vrouwenvoetbal verder op de kaart zetten. Een gewezen top-Flame met een stem over de huidige Rode Duivels: “De ontgoocheling na het EK zal nog altijd groot zijn en nog wel even blijven nazinderen, maar met een goeie match vanavond kunnen ze dat al deels achter zich laten. Veel staat of valt met de komende wedstrijden.”
 2. Philippe Clement verwacht tegen KV Oostende een reactie na de 6-1 in Gent: “Iedereen was enorm teleurgesteld en dat is goed”
  Club Brugge
  10

  Philippe Clement verwacht tegen KV Oostende een reactie na de 6-1 in Gent: “Iedereen was enorm teleurge­steld en dat is goed”

  Vandaag stond Philippe Clement daags voor de wedstrijd tegen KV Oostende de pers te woord. De T1 van Club Brugge had het onder meer over de 6-1 pandoering in Gent en het niet in actie komen van De Ketelaere, Vanaken en Mechele bij de Rode Duivels in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland. “Je kunt over alles zagen en klagen, maar ik ben blij dat die jongens international zijn.”