BELGAIMAGE
Volledig scherm
© BELGAIMAGE

Sneltrein Persyn komt thuis: Club Brugge neemt 19-jarige rechterflank over van Inter

Club BruggeBack to the roots. Drie jaar na zijn vertrek richting Inter keert Tibo Persyn (19) terug bij Club Brugge. De landskampioen huurt de polyvalente rechterflank voor één seizoen, mét aankoopoptie.

8 reacties

 • Hans Verelst

  1 maand geleden
  Okereke, 8 miljoen, was ook zo belofte
 • Eddy Verbiest

  2 maanden geleden
  Lang en Dost zijn gehaald om diatta en Wesley te vervangen. De een al succesvoller dan de ander. Dus op zich wordt er wel geïnvesteerd. En voor persyn is er een aankoopoptie, dus als die goed presteert, zal die gekocht worden. Dus dat noemt men slim zakendoen
 • John De roo

  2 maanden geleden
  Men laat uitschijnen dat club zware investeringen gedaan heeft maar niks is minder waar. Met. Diatta , Kossounou , Wesley , en die Amerikaanse investeringsmaatschappij heeft club op zeer korte tijd 100 Mio gecast. De beloofde versterkingen daar integen Nsoki 6, 5 Mio (talentvol maar een grote gok als je de comments leest) en Persyn (huurbeurt) = investering Nihil. Dit is gewoon de eigen competitie blijven degraderen omdat je op deze manier Europees een dikke 0;blijft.
 • Danny Debbaut

  2 maanden geleden
  Polyvalent, jong en Belg : veelbelovend op het eerste zicht. Geef hem de nodige tijd om zich te integreren in de basisploeg ipv hem af te breken! Want al wat anti CLUB is zal de messen beginnen slijpen .. Mijnh Verhaeghe : haal die o zò broodnodige vlotscorende spits nu binnen, zodat deze tegen september al wat ingespeeld is !
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Zo goed als eigen kweek met een Italiaanse opwaardering? Welcom home, bij de beste supporters van het land, in een goede ploeg mèt zeer goede spelers en entourage, help Club aan een volgende titel met veel goals.