BELGAIMAGE
Volledig scherm
© BELGAIMAGE

Sneltrein Persyn komt thuis: Club Brugge neemt 19-jarige rechterflank over van Inter

Club BruggeBack to the roots. Drie jaar na zijn vertrek richting Inter keert Tibo Persyn (19) terug bij Club Brugge. De landskampioen huurt de polyvalente rechterflank voor één seizoen, mét aankoopoptie.

8 reacties

 • Hans Verelst

  1 jaar geleden
  Okereke, 8 miljoen, was ook zo belofte
 • Arne Damman

  1 jaar geleden
  Lang en Dost zijn gehaald om diatta en Wesley te vervangen. De een al succesvoller dan de ander. Dus op zich wordt er wel geïnvesteerd. En voor persyn is er een aankoopoptie, dus als die goed presteert, zal die gekocht worden. Dus dat noemt men slim zakendoen
 • Dominique Van Zele

  1 jaar geleden
  Men laat uitschijnen dat club zware investeringen gedaan heeft maar niks is minder waar. Met. Diatta , Kossounou , Wesley , en die Amerikaanse investeringsmaatschappij heeft club op zeer korte tijd 100 Mio gecast. De beloofde versterkingen daar integen Nsoki 6, 5 Mio (talentvol maar een grote gok als je de comments leest) en Persyn (huurbeurt) = investering Nihil. Dit is gewoon de eigen competitie blijven degraderen omdat je op deze manier Europees een dikke 0;blijft.
 • Danny Debbaut

  1 jaar geleden
  Polyvalent, jong en Belg : veelbelovend op het eerste zicht. Geef hem de nodige tijd om zich te integreren in de basisploeg ipv hem af te breken! Want al wat anti CLUB is zal de messen beginnen slijpen .. Mijnh Verhaeghe : haal die o zò broodnodige vlotscorende spits nu binnen, zodat deze tegen september al wat ingespeeld is !
 • Gilbert Vermeersch

  1 jaar geleden
  Zo goed als eigen kweek met een Italiaanse opwaardering? Welcom home, bij de beste supporters van het land, in een goede ploeg mèt zeer goede spelers en entourage, help Club aan een volgende titel met veel goals.
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. EXCLUSIEF. “Mijn zoontje zat schreiend op het vliegtuig”: emotionele Jan Vertonghen vertelt openhartig over bewogen transfer naar Anderlecht
  Play
  Voetbal
  26

  EXCLUSIEF. “Mijn zoontje zat schreiend op het vliegtuig”: emotionele Jan Vertonghen vertelt openhartig over bewogen transfer naar Anderlecht

  “Het was de moeilijkste beslissing die ik als voetballer en als mens moest nemen.” In het bovenstaande exclusieve video-interview met Gilles De Bilde laat Jan Vertonghen een zeldzame keer in zijn hart kijken. Want zijn onverwachte transfer van Benfica naar Anderlecht heeft emotioneel heel wat teweeggebracht. De wereld van zijn gezin lag in Lissabon. “Ik ben naar mijn kinderen - die op surfkamp waren - gereden, hen aan tafel gezet en het nieuws gebracht dat het ophoudt. Zoiets doet echt veel pijn.”
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.