François De Keersmaecker
Foto: Mpics
Volledig scherm
François De Keersmaecker Foto: Mpics © smb

Slechts één kans in zaak Propere Handen: 56 verdachten meteen naar hof van beroep

Als de 56 verdachten in de zaak Propere Handen ook effectief voor de rechter komen, zal dat meteen voor het hof van beroep zijn en dus niet voor de correctionele rechtbank. Dat komt omdat François De Keersmaecker, de ex-voorzitter van de Voetbalbond en verdachte in het dossier, plaatsvervangend rechter is voor de ondernemingsrechtbank in Mechelen. Dat betekent dat De Keersmaecker, samen met alle andere verdachten, meteen voor het hof van beroep zal worden berecht. Beroep is dan niet meer mogelijk. 

20 reacties

 • Benny Buyst

  1 week geleden
  En voor Keygnaert ng een paar design schoenen en een maatpak.
 • Francis Nagels

  1 week geleden
  In een echt eerlijke voetbal wereld ? Zouden deze mensen direkt uit hun functie moeten ontheven worden !! Tot un onschuld is bewezen ! Men moet nu direkt ingrijpen,en niet wachten,buiten allemaal dat zouden de supporters moeten eisen,het zouw voor elke club op termijn beter zijn.Te beginnen met de voetbalbond,ik hoop dat de politiek is ingrijpt in deze maffia,iedereen weet al jaren van deze bedriegers ! En toch zijn ze nog manager,voorzitter en etc.Weg ermee voor eens en altijd !
 • Guy Soetewey

  1 week geleden
  1 keer 2 keer in beroep de tovertruc van criminelen. Kunnen blijven procederen is een gunst aan criminelen
 • luc van win

  1 week geleden
  Zal wel weer veel bla bla en weinig boem boem worden T' is koning voetbal hé
 • BOB VAN DER VALK

  1 week geleden
  Er zijn nog altijd procedurefouten die kunnen worden ingeroepen en daar zijn ze nu al mee bezig, trust me. Nog iemand een Rolex?
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Welke nieuwkomer kan een meerwaarde zijn voor jouw Gouden 11-ploeg? Dit zijn de vijf opvallendste wintertransfers tot nog toe
  Gouden 11

  Welke nieuwkomer kan een meerwaarde zijn voor jouw Gouden 11-ploeg? Dit zijn de vijf opvallend­ste winter­trans­fers tot nog toe

  Ook januari is tegenwoordig een drukke transferperiode in onze eerste klasse. Tot en met de laatste dag van de eerste maand van het jaar kunnen onze Belgische clubs zich versterken. Er staat nog heel wat te gebeuren, maar verschillende ploegen hebben al enkele aanwinsten voorgesteld. Wij lijsten de vijf opvallendste wintertransfers tot nu toe op. Iedere nieuwkomer kreeg een waarde. Je kunt dus een transfer doen en ze opnemen in jouw Gouden 11-ploeg.