Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Slap Club pas in 103de minuut langs Eupen na hallucinante slotfase: “Tien minuten? ’t Hadden er méér mogen zijn”

Club BruggeKolder op Olympia. Een keeper met krampen, veertien minuten toegevoegde tijd en de gelijkmaker voor Club Brugge in de voorlaatste daarvan. Men zou haast vergeten dat blauw-zwart haar start andermaal gemist heeft.

21 reacties

 • Louis Meeus

  1 jaar geleden
  Ik vond het geweldig amusant. Was beter dan een komische film.
 • Sven Vandevyvere

  1 jaar geleden
  De Anderlecht, Antwerp en Gent supporters hebben dit weekend niks om over te stoefen, dus afgeven op club, scheids , blauwe bond, var-haeghe, … (geeuw) . Zoals Wim reyers zei: wat pinanti, hoe pinanti, pinanti is pinanti ! En over de fantoomkrampen van de keeper zullen we verder zwijgen zeker?
 • danny van renterghem

  1 jaar geleden
  bij de reakties kan goed zien wie voor wie is, maar met dat tijd rekken is het geen voetbal meer, ik hoop op een tijdsklok die tikt als den bal in beweging ik. ps als men gekwetst naast het veld ligt en men wipt terug in het veld is dit dan geen kaart waard?
 • Meert Dominique

  1 jaar geleden
  Na een nieuwe penaltykado (1ste tijdens Supercup) was het duidelijk dat FCB niet mocht verliezen. De match MOEST dus tenminste tot een gelijkspel duren. De scheidsrechter heeft dat goed gedaan. MAnnaert en Verha
 • eduard janssens

  1 jaar geleden
  Als dit andersom had geweest had Breydel te klein geweest , en Clement was ontploft. Kan er inkomen dat tijd wordt bijgetrokken dit was een staaltje van met haar getrokken .
 1. EXCLUSIEF. “Mijn zoontje zat schreiend op het vliegtuig”: emotionele Jan Vertonghen vertelt openhartig over bewogen transfer naar Anderlecht
  Play
  Voetbal
  26

  EXCLUSIEF. “Mijn zoontje zat schreiend op het vliegtuig”: emotionele Jan Vertonghen vertelt openhartig over bewogen transfer naar Anderlecht

  “Het was de moeilijkste beslissing die ik als voetballer en als mens moest nemen.” In het bovenstaande exclusieve video-interview met Gilles De Bilde laat Jan Vertonghen een zeldzame keer in zijn hart kijken. Want zijn onverwachte transfer van Benfica naar Anderlecht heeft emotioneel heel wat teweeggebracht. De wereld van zijn gezin lag in Lissabon. “Ik ben naar mijn kinderen - die op surfkamp waren - gereden, hen aan tafel gezet en het nieuws gebracht dat het ophoudt. Zoiets doet echt veel pijn.”