Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Slap Club pas in 103de minuut langs Eupen na hallucinante slotfase: “Tien minuten? ’t Hadden er méér mogen zijn”

Club BruggeKolder op Olympia. Een keeper met krampen, veertien minuten toegevoegde tijd en de gelijkmaker voor Club Brugge in de voorlaatste daarvan. Men zou haast vergeten dat blauw-zwart haar start andermaal gemist heeft.

21 reacties

 • Louis Meeus

  2 maanden geleden
  Ik vond het geweldig amusant. Was beter dan een komische film.
 • sven vandevyvere

  2 maanden geleden
  De Anderlecht, Antwerp en Gent supporters hebben dit weekend niks om over te stoefen, dus afgeven op club, scheids , blauwe bond, var-haeghe, … (geeuw) . Zoals Wim reyers zei: wat pinanti, hoe pinanti, pinanti is pinanti ! En over de fantoomkrampen van de keeper zullen we verder zwijgen zeker?
 • danny van renterghem

  2 maanden geleden
  bij de reakties kan goed zien wie voor wie is, maar met dat tijd rekken is het geen voetbal meer, ik hoop op een tijdsklok die tikt als den bal in beweging ik. ps als men gekwetst naast het veld ligt en men wipt terug in het veld is dit dan geen kaart waard?
 • Meert Dominique

  2 maanden geleden
  Na een nieuwe penaltykado (1ste tijdens Supercup) was het duidelijk dat FCB niet mocht verliezen. De match MOEST dus tenminste tot een gelijkspel duren. De scheidsrechter heeft dat goed gedaan. MAnnaert en Verha
 • eduard janssens

  2 maanden geleden
  Als dit andersom had geweest had Breydel te klein geweest , en Clement was ontploft. Kan er inkomen dat tijd wordt bijgetrokken dit was een staaltje van met haar getrokken .
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Cercle Brugge keert uitzichtloze situatie nog helemaal om in dolle tweede helft en pakt overwinning tegen Zulte Waregem
  Jupiler Pro League
  6

  Cercle Brugge keert uitzichtlo­ze situatie nog helemaal om in dolle tweede helft en pakt overwin­ning tegen Zulte Waregem

  In een vooral na de pauze beklijvende semiderby knokte Cercle Brugge zich vanuit een verloren positie terug en vermeed het een vierde opeenvolgende nederlaag. Een dubbele achterstand werd eerst weggewerkt en in een turbulente slotfase pakte de Vereniging zelfs de volle buit bij een ontgoocheld en ontgoochelend Zulte Waregem (2-4). Tweemaal Alex Millán, Vitinho en Hotic zorgden voor een Brugs feestje in de Elindus Arena, waar Francky Dury zich afvraagt hoe zijn team zich vanuit een zetel zo kon laten wegzetten.