Buatu en Teixeira aan het feest op Stayen. Die laatste heeft net de 2-0 ingeknikt.
Volledig scherm
Buatu en Teixeira aan het feest op Stayen. Die laatste heeft net de 2-0 ingeknikt. © BELGA
STVV STV
3
EINDE
0
Cercle Brugge CER
 • 17' Goal Christian Brüls
 • 64' Goal Jorge Teixeira
 • 90'+4' Goal Chris Durkin

Sint-Truiden ruikt de redding na forse zege, Cercle Brugge op de dool

JPL“We hebben nog 10 finales voor de boeg”, sprak Paul Clement na de derbynederlaag van Cercle Brugge donderdagavond. De eerste daarvan ging vanavond in Haspengouw verloren. Op het kunstgras van Stayen was de Vereniging niet op de afspraak. STVV wél, en door de achtste zege komt de redding voor Peter Maes en de zijnen nu wel heel dichtbij. Voor Cercle rinkelt de noodklok steeds luider.

4 reacties

 • Emanuel de Landheer

  1 jaar geleden
  Wat een schitterende prestatie van Sint Truiden! Beire, vanwege een ECHTE Bruggeling.
 • Emanuel de Landheer

  1 jaar geleden
  Wat een schitterende uitslag! Echt top van Sint Truiden
 • jenny charels

  1 jaar geleden
  Tja het ene Brugge is het andere niet. Die van de voorzitter met de grootste mond staan klaar voor 1B. En dat is nog te hoog gegrepen. Cercle amateurs horen thuis in amateurs klasse.
 • Georges Vande Velde

  1 jaar geleden
  Als cercle verlies is 1B dichtbij !
 1. Zo willen Pro League en minister Verlinden supportersgeweld aanpakken: levenslang stadionverbod voor hooligans die recidiveren, meer controles en tickets op naam
  Jupiler Pro League
  21

  Zo willen Pro League en minister Verlinden supporters­ge­weld aanpakken: levenslang stadionver­bod voor hooligans die recidive­ren, meer controles en tickets op naam

  Supporters die het veld bestormen, elkaar te lijf gaan of zelfs vuurpijlen gooien. Het hooliganisme laaide de voorbije maanden weer op. Om de stadions weer veilig voor iedereen te maken, hebben de Pro League, minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) en de voetbalbond een actieplan uitgewerkt. Wie hervalt, gaat er onherroepelijk uit.