In Sint-Trudo zijn ze blij met de tablets.
Volledig scherm
In Sint-Trudo zijn ze blij met de tablets. © instagram 22mignolet22

Simon Mignolet schenkt tablets aan ziekenhuis in het ‘zwaar getroffen’ Sint-Truiden

VoetbalSimon Mignolet heeft tablets geschonken aan het Sint-Trudo Ziekenhuis in Sint-Truiden, zo kondigde hij deze ochtend aan op Instagram. 

12 reacties

 • Patrick Colemont

  2 jaar geleden
  Prachtig gebaar van Simon Mignolet! Als keeper dacht hij: “Corona? Ik geef er een laptop!” ;-)
 • Trik Van Kentucky Tienen

  2 jaar geleden
  Geweldige gast, spijtig dat hem in Brugge moet geld verdienen.
 • Danny Boussu

  2 jaar geleden
  Respect !! Altijd fan van hem geweest
 • Luc Vandamme

  2 jaar geleden
  Respect Simon en nu hopen dat Belgische spelers met hoge inkomen ook iets degelijks doen.Het hoeft geen miljoenen euro's zijn maar doe iets.
 • Kristel Van Clemen

  2 jaar geleden
  Ik ben al jaren fan van hem, altijd bescheiden, harde werker, hart op de juiste plaats. Topkerel en respect voor je schenking!
 1. In het spoor van Paul Onuachu tijdens zijn eerste dag als Gouden Schoen: “Mama kon alleen maar krijsen door de telefoon”
  Play
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  42

  In het spoor van Paul Onuachu tijdens zijn eerste dag als Gouden Schoen: “Mama kon alleen maar krijsen door de telefoon”

  Het was een onophoudelijke stroom aan gelukwensen, tot diep in de nacht. Kersvers Gouden Schoen Paul Onuachu liet het allemaal op zich afkomen en genieten deed hij met volle teugen. Van het ontbijt over de taart tot de ovatie van zijn ploegmakkers en natuurlijk de knuffels van zijn Tracy. “Ik zal nooit vergeten waar ik vandaan kom, daarom ben ik zo emotioneel.” Een dag in het spoor van ‘Golden Paul’.