Alfred Schreuder in overleg met Carl Hoefkens.
Volledig scherm
Alfred Schreuder in overleg met Carl Hoefkens. © Gregory Van Gansen / Photo News

Schreuder ziet wel wat in Hoefkens als mogelijke opvolger hoofdtrainer Club: “Carl doet het heel goed in besprekingen”

Club BruggeAfzwaaiend Club-coach Alfred Schreuder had als centrale gast in Extra Time een goed woordje over voor zijn assistent Carl Hoefkens, een van de genoemde kandidaten als hoofdtrainer volgend seizoen bij blauw-zwart: “Maar of hij klaar is om mij op te volgen? Dat weet je nooit.”

6 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Club moet een trainer nemen met ervaring op alle vlaktes ... Hoefkens is nog te groen om een topclub te coachen ... Ben benieuwd wie het wordt ...🙄? Liefst een Belg
 • Eric Bex

  1 maand geleden
  Carl is een monument in Brugge maar of je met hem als trainer 4 keer op rij kampioen gaat spelen en de 2de ronde van de Champions League gaat pakken, dat lijkt me voorlopig iets te hoog gegrepen.
 • Alex Rasera

  1 maand geleden
  Rik, maar er is een reden dat die nu bij topclubs zitten. Dat is geen toeval. Akkoord, je moet ergens beginnen, maar soms is iemand ook gewoon beter als een ander en is ervaring slechts een onderdeel van het hele verhaal. Wat niet bedoeld is op Hoefkens, misschien is het wel een hele goede. Ik heb daar geen mening over.
 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  Danny had Tuchel ervaring en Nagelsmann en Mourinho hadden die dat ?
 • Danny vernimmen

  1 maand geleden
  Nee aub geen Hoefkens. Het is niet dat je staat te roepen dat je een goede trainer bent . Een top ploeg heeft een trainner met ervaring nodig .
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Dan toch nog een redelijke zomer: Batshuayi helpt Rode Duivels aan zuinige zege in Polen
  Play
  Rode Duivels
  38

  Dan toch nog een redelijke zomer: Batshuayi helpt Rode Duivels aan zuinige zege in Polen

  Kunnen we niet tijdens elke interlandperiode eens tegen de Polen spelen? Na de 6-1 in Brussel, 0-1 in Warschau. Eén man in het bijzonder zal het deugd doen: mister Martínez. De kritiek kan weer luwen. Batshuayi deed de thuisfans met een knappe kopbal al snel een toonhoogte lager zingen. Omdat ook Nederland het ultiem haalde van Wales (3-2), blijven we in onze Nations League-poule drie punten achter op Oranje en is de Final Four ver weg.