Montage.
Volledig scherm
PREMIUM
Montage. © HLN

Rondetafeldebat met Boskamp, De Mos, Degryse en Van Himst over RSC Anderlecht: “Zonder geld komt het niet goed”

AnderlechtQuo vadis, Anderlecht? Zij zijn ‘The Good (tegen Charleroi), The Bad (op Moeskroen) & The Ugly (tegen AA Gent)’. We praten erover met vier experts: Aad de Mos, Marc Degryse, Johan Boskamp en Paul Van Himst. “Dit gaat vier jaar duren.”

33 reacties

 • eric de baene

  1 maand geleden
  Anderlecht mag blij zijn dat het al zoveel penalty's kreeg ( kado ) meestal of ze deden nooit mee voor die play-offs1 Ook omdat de andere topploegen het niet erg goed deden tot nu ...uitgezonderd club Brugge !
 • Jan Boden

  2 maanden geleden
  Die rondetafel was ook gehuurd zeker ?
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  @Pascal D'hondt, ik dacht dat de cafés al een tijdje dicht waren en dus de café praat wat verdwenen was. Gelukkig ben jij er! Het is onderdeel van de samenleving geworden op alle gebied, mensen hebben geen geduld meer. Alles moet direct resultaat opleveren, geduld en respect voor de ideeën van anderen zou niet misplaatst zijn. Én tot spijt van velen, RSCA komt helemaal terug!
 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  Ik heb de indruk dat vooral Kompany zijn wensen voor werkelijkheid neemt. Positivisme is mooi maar als de realiteit je dwingt om een andere koers te varen kan je daar beter oog voor hebben en je niet langer blind staren op mooie principes. Een kern met een goeie mix van ervaring gekoppeld aan jeugdig enthousiasme kan werken maar een omschakeling naar alleen jeugdig talent waarbij maturiteit ontbreekt, dat kan bij de eindafrekening wel eens zuur opbreken. RSCA: 't is niet meer wat het geweest is.
 • Pascal D'hondt

  2 maanden geleden
  Anderlecht moet stoppen met boven zijn stand te leven. Ze zijn momenteel een 3e klasse ploeg en beter moet je niet verwachten.
 1. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip

 2. "Ongelooflijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts
  Play

  "Ongeloof­lijk!": ook Portugees José de Sousa smijt ninedarter op Premier League darts