Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
3
EINDE
0
STVV STV
 • 21' Goal Hans Vanaken
 • 66' Goal Roman Jaremtsjoek
 • 71' Goal Andreas Skov Olsen

“Roman z'n houding is op en top professioneel”: Carl Hoefkens is lovend over doelpuntenmaker Yaremchuk en prijst ook invaller Noa Lang

Jupiler Pro LeagueRoman Yaremchuk scoorde en Noa Lang charmeerde bij zijn invalbeurt - hij bracht schwung op het veld. Club Brugge verspilde weinig energie tegen STVV. Zaterdag trekt het met vertrouwen naar het Dudenpark.

34 reacties

 • Eric Bex

  5 maanden geleden
  De andere teams mogen heel blij zijn dat Yaremchuk en Lang nog niet top zijn 😁. De voorhoede van Club is nu al fenomenaal zonder hen.
 • eduard janssens

  5 maanden geleden
  Ja als met 12 man niet kan winnen tegen 10 en er geen penalty tegen krijgt ls winnen gemakkelijk
 • Yvan Osten

  5 maanden geleden
  @luc caels...wat een gezever eigenlijk...gaat over een ploeg die 4 jaar op een rij kampioen speelt...en eerste staat in hun poule van de CL...ocharme toch
 • gaston bergmans

  5 maanden geleden
  play off 1 met de 4 beste ploegen brugge genk union en antwerp voor play off 2 een gevecht met gent standard leuven en dan wisselvallige ploegen kv mechelen charleroi anderlecht st truiden om dat laatste ticket , anderlecht zou dit seizoen de 8ste plaats moeten kunnen bewerkstelligen wat opnieuw een enorm succes zou zijn voor deze ploeg in financieele moeilijkheden en beperkte mogelijkheden
 • Gorissen Marcel

  5 maanden geleden
  Carl durft niet anders, dan die twee op te stellen. Want anders brengen ze niet op voor Brugge. Hans moest rood krijgen voor zijn ingrijpen op het middenveld. Maar de Cremer dacht er anders over.
 1. Nederlandse stemmen over de opmars van Bjorn Meijer, dé revelatie op de Brugse linkerflank: “Bij Oranje spreken ze over hem”
  PREMIUM
  6

  Nederland­se stemmen over de opmars van Bjorn Meijer, dé revelatie op de Brugse linker­flank: “Bij Oranje spreken ze over hem”

  De evolutie van Bjorn Meijer (19) is opmerkelijk. De Nederlander gaat met reuzensprongen vooruit - plafond onbekend. “Nochtans werd hij niet gezien als de grote parel, hoor.” De progressie van de linkerflankspeler van Club Brugge door de ogen van een aantal bevoorrechte getuigen: “Bjorn was als een spons. Elke dag opnieuw leerde hij iets bij.” Van Groningen over Club tot, weldra, Oranje?