Refaelov houdt Seraing-speler Sylla af.
Volledig scherm
PREMIUM
Refaelov houdt Seraing-speler Sylla af. © Photo News

Refaelov is nog lang niet versleten en het beste ‘oudje’ van Europa, zélfs straffer dan Ronaldo: “Elke coach wil een Lior in zijn team”

AnderlechtZelfs Cristiano Ronaldo moet voor hem onderdoen. Lior Refaelov (36): het strafste ‘oudje’ op de Europese velden. Het geheim van de hyperprofessionele Israëliër ontleed. 

14 reacties

 • nico baelde

  2 maanden geleden
  Rafa is veel te vlug afgeschreven geweest bij club. Anderzijds, hoeveel speelkansen ging hij hebben en ook was hij vele matchen onzichtbaar. Nu zou hij heel goed van pas komen.
 • Roger De Win

  2 maanden geleden
  Dirk, Refaelov mocht bijna niet spelen vorig jaar? Hij speelde in 37 van de 40 kompetitiematchen en stond daarin 2294 minuten (63% van de totale speeltijd) op het veld.
 • Lois Verdonk

  2 maanden geleden
  Bij Anderlecht is alles het grootste het beste het duurste het sjiekste behalve het eindresultaat.
 • Georges Merksem

  2 maanden geleden
  Topspeler en topgast , nog steeds spijt dat hij weg is bij ANtwerp
 • willems michel

  2 maanden geleden
  Super speler, om het even waar hij speelt.
 1. Club Brugge legt Noors goudhaantje langer vast: Antonio Nusa (17) verlengt tot 2025
  Club Brugge
  9

  Club Brugge legt Noors goudhaan­tje langer vast: Antonio Nusa (17) verlengt tot 2025

  Na Abakar Sylla was het de beurt aan Antonio Nusa. De amper 17-jarige Noor verlengde zijn contract bij Club Brugge tot 2025, net nadat hij als tweede jongste doelpuntenmaker ooit scoorde in de Champions League. Nusa maakte vorig seizoen indruk bij Club NXT en trekt de lijn dit seizoen door in de A-ploeg. Opvallend: volgende week vertrekt hij niet naar Noorwegen voor de interlands tegen Zweden en IJsland met de nationale U18. Afgelopen zomer vroeg Club de Noorse federatie of Nusa vakantie kon krijgen opdat hij tijdig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen kon starten. Het intern reglement van de Noorse bond schrijft voor dat spelers één extra interlandbreak opzij moeten blijven wanneer ze een internationale periode skippen, wat bij Nusa in juni het geval was.
 1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.
 2. Ongeziene statistiek: samen met Hongarije het enige land waarvan de clubs in Europese poules nog ongeslagen zijn, is... België
  Europees voetbal
  31

  Ongeziene statistiek: samen met Hongarije het enige land waarvan de clubs in Europese poules nog ongeslagen zijn, is... België

  De charme van het voetbal. Op het Europese toptoneel telt België de voorbije decennia niet meer mee, maar kijk: dit seizoen heeft nog niet één Belgische club verloren in de poulefase van Champions, Europa of Conference League. Samen met Hongarije als enige (!) van de in totaal 35 deelnemende landen. Met dank aan Club Brugge, Union, AA Gent en Anderlecht. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.