Refaelov, Hoedt, Zirkzee en Olsson presenteren het nieuwe shirt.
Volledig scherm
Refaelov, Hoedt, Zirkzee en Olsson presenteren het nieuwe shirt. © RSCA Studio

Refaelov, Hoedt, Zirkzee en Olsson stellen speciaal derde tenue van Anderlecht voor dit seizoen voor

RSC AnderlechtAnderlecht heeft vandaag z’n derde tenue voor dit seizoen voorgesteld. De recordkampioen koos voor een shirt met gouden accenten en drie sterren in nek, een verwijzing naar meer dan 30 landstitels - 34 om precies te zijn. Paars-wit zal de nieuwe uitrusting komende zondag voorstellen aan het thuispubliek tijdens de competitiematch tegen OH Leuven.

2 reacties

 • matthieu Verhelle

  1 jaar geleden
  Beste David ellaut. Deze kosten ongeveer tussen de 80 à 90 euro. Hangt er vannaf of je er nog naamsbedrukking op wil en waar je het shirt koopt natuurlijk. Bij deze graag gedaan.
 • david elaut

  1 jaar geleden
  Prijzen wil ik zien...
 1. KIJK. Heisa rond Belgische arbitrage houdt maar niet op: ook deze fases leidden tot consternatie
  Belgisch voetbal
  12

  KIJK. Heisa rond Belgische arbitrage houdt maar niet op: ook deze fases leidden tot consterna­tie

  De Belgische arbitrage krijgt het opnieuw hard te verduren. In de inhaalmatch in de Jupiler Pro League tussen Eupen en Genk werd een goal van de thuisploeg volgens Genk-coach Wouter Vrancken “onterecht afgekeurd”, terwijl Antwerp-aanvoerder Toby Alderweireld na de verloren heenmatch van de halve finales van de Croky Cup tegen Union zelfs zei dat het "12 tegen 11 was”, daarmee verwijzend naar het optreden van scheidsrechter Jonathan Lardot. Het is niet de eerste keer dit seizoen dat er heel veel heisa was over scheidsrechterlijke beslissingen, zo tonen de beelden aan.