BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Rechtenhouder Belgisch voetbal Eleven Sports overgenomen door DAZN

VoetbalHet wereldwijd sportplatform DAZN neemt de sportmedia-activiteiten van de Eleven Group over. Dat meldt het bedrijf dinsdag in een persbericht. Eleven Sports zendt het Belgisch voetbal uit. De overname verhoogt de inkomsten van DAZN Group met zowat 300 miljoen dollar per jaar.

2 reacties

 • Ronny Cypers

  2 maanden geleden
  En wat zijn de gevolgen voor wie een abonnement hebben? Zal weer duurder worden zeker.? De Belgische competitie terug laten uitzenden door de Belgische providers. Een samenwerking tussen de zenders zou niet misstaan.
 • Bart De Ryck

  2 maanden geleden
  We weten al lang dat er te veel geld en macht in het voetbal zit. Zouden die fusies moeten verbieden, en alles in Belgie houden
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.