Timmermans/Veljkovic
Volledig scherm
Timmermans/Veljkovic © Photonews

Rechtbank veegt schorsingen van onder meer Veljkovic en voormalig KV Mechelen-bestuur van tafel: “De eerlijkheid van het proces werd opgeofferd”

Propere handenFerme opdoffer voor de Belgische voetbalbond. De rechtbank van eerste aanleg van Brussel heeft de schorsingen van de ex-KV Mechelen-bestuurders en makelaars Veljkovic en Mortelmans, die veroordeeld werden voor matchfixing in ‘Propere Handen’, van tafel geveegd. Meer nog: Veljkovic eist een fikse schadevergoeding van de bond.

15 reacties

 • Kristoff Belien

  2 maanden geleden
  @ Pierre van de Wijngaert...perfect verwoord...u slaagt de nagel op de kop...moedwillig fouten maken ...
 • pascal de haes

  2 maanden geleden
  Belgie het land waar misdaden nog beloond worden
 • Jean DE BRUYNE

  2 maanden geleden
  Hahaha wat een land
 • OLIVIER LAUWERS

  2 maanden geleden
  Dus de fixers ontspringen weeral de dans.
 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  Slimmer dan slimme advocaten bestaat er niet, hier maken ze moedwillig fouten om daarna geen gelijk te krijgen van de rechtbank, wie zijn die slimme advocaten van de KBVB, iemand beschuldigen zonder bewijzen, ja, wat moet de rechtbank dan beslissen. Vriend is vriend en de vriend is gewoonlijk veel geld.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Geen OHL - KVM. Brys: “Er moest gespeeld worden” - Defour: “Beloften erbij halen? Zij zitten niet in testprotocol”
  Play
  Jupiler Pro League
  75

  Geen OHL - KVM. Brys: “Er moest gespeeld worden” - Defour: “Beloften erbij halen? Zij zitten niet in testproto­col”

  Geen OH Leuven - KV Mechelen vandaag. Deels uit noodzaak, maar vooral als statement. Malinwa kreeg gisteren namelijk geen uitstel van de Pro League, ondanks positieve testen bij de eerste keeper en de reservedoelman. “Dat konden we niet aanvaarden. Als directie waren we zeer teleurgesteld in de beslissing van de kalendercommissie”, zo zegt CEO van KVM, Frank Lagast.