Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Recent minstens 117 miljoen euro gecasht, en daar komt nu jackpot voor Sambi nog eens bij. Maar hoe doet paars-wit dat toch?

RSC AnderlechtHet is al lang geen toeval meer. Met Sambi Lokonga casht Anderlecht nog maar eens op een jeugdspeler. Hoe doet paars-wit dat toch?

22 reacties

 • Norbert Bauwens

  1 jaar geleden
  Ik heb hoe langer hoe meer de indruk dat voetbal een dekmantel is voor mensenhandel voetballers. Niemand kao me wijsmaken dat ze dat geld kunnen recupereren met inkomkaarten of publiciteit. .
 • Ivan De Bakker

  1 jaar geleden
  Ik denk dat sommigen eens de definitie van 'recent' moeten opzoeken. Het gaat over een periode van 10 jaar... Over dezelfde periode hebben ze een schuld opgebouwd van 120 miljoen. Dus twee keer zoveel uitgegeven.
 • jan sergooris

  1 jaar geleden
  Een geluk dat ze zo 'n jeugd hebben die zoveel opbrengt. Anders waren ze nu al failliet. Wat een wanbeheer moet dat daar geweest zijn.
 • Kristof Peynsaert

  1 jaar geleden
  De vraag is waar is dan al dat geld naar toe ?
 • Peter Berg

  1 jaar geleden
  17m voor een talent. Bij Ajax lachen ze zulk bog gewoon weg. En ze vragen zich af waarom Belgische clubs niet meer meekunnen met de subtop.
 1. Ekkelenkamp, vrijdag tegen jonge Rode Duivels, maar vooral ook in goede doen bij Antwerp: “Je merkt dat onze prestaties veel losmaken”
  Antwerp

  Ekkelen­kamp, vrijdag tegen jonge Rode Duivels, maar vooral ook in goede doen bij Antwerp: “Je merkt dat onze prestaties veel losmaken”

  Jurgen Ekkelenkamp kon zich een beter begin bij zijn nieuwe club Antwerp niet wensen. De 22-jarige Nederlandse middenvelder, die vorige maand overkwam van het Duitse Hertha Berlijn, is direct een belangrijke waarde in het elftal van trainer Mark van Bommel. Met vier assists in zijn eerste zes duels heeft Ekkelenkamp een flink aandeel in de goede competitiestart van de club.