VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

REACTIES. Riemer: “Te veel technische foutjes” - Verschaeren: “We weten dat het niet goed genoeg was, maar op een overwinning kan je bouwen”

Weinig glitter, maar wel opnieuw drie belangrijke punten voor Anderlecht op bezoek bij KV Oostende. Verschaeren en co hebben ervoor moeten zweten, maar voorlopig komt paars-wit wel op twee punten van de top acht. “Maar het is moeilijk om nu naar de toekomst te kijken”, aldus Verschaeren.

4 reacties

 • PHILIPPUS DE GEEST

  2 maanden geleden
  Albert het gaat hier over Anderlecht , haal er altijd geen ander ploeg er bij om de zwakte van je ploeg de verschonen .
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Uit je fouten moet je leren. Dus géén probleem bij Anderlecht doen ze dan. Bij Brugge denken ze net andersom. Élke wedstrijd maken ze fouten die ze achteraf proberen goéd te praten 😉.
 • Eddy Roofthooft

  2 maanden geleden
  Het spreekwoord is,van een knol kan je geen koerspaard maken.Dat beseffen ze nog altijd niet.
 • Jean DE BRUYNE

  2 maanden geleden
  Teveel foutjes ik denk dat die trainer verkouden is
 1. Van Karel Geraerts tot Vincent Kompany: nieuwe reeks trainers heeft Pro License-diploma officieel beet

  Van Karel Geraerts tot Vincent Kompany: nieuwe reeks trainers heeft Pro License-diploma officieel beet

  Dubbel feest voor Karel Geraerts. Behalve de Trofee Raymond Goethals kreeg de Union-trainer namelijk ook zijn Pro License-diploma overhandigd. Vincent Kompany is vanaf nu eveneens in het bezit van de belangrijkste trainersdiploma. De voormalige Anderlecht-trainer scheert in Engeland hoge toppen met Burnley, maar zakte de voorbije maanden telkens af naar België om er de lessen bij te wonen. Andere afgestudeerden zijn onder anderen Rik De Mil (interim-coach bij Club Brugge), Mbaye Leye, Carl Hoefkens, Eward Still (Eupen) en Jan Wuytens (T2 bij RC Genk).
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.