Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

‘Purple Talent’ Mario Stroeykens (18) moest geduld hebben, maar is nu wel matchwinnaar: “Dit voelt als een bevrijding, ja”

Jupiler Pro LeagueMario Stroeykens. Anderhalve week geleden achttien geworden, en twintig maanden na zijn eerste optreden eindelijk verlost van de nul in de kolom “doelpunten” achter zijn naam. Meteen matchwinnaar tegen KV Mechelen. ‘Purple Talent’, maar niet zonder hobbeltje in het parcours.

1 reactie

 • Brent Somers

  5 maanden geleden
  Twee intikkers en hij is plots een held, de vorige matchen niet gezien hoor.
 1. Onze analist Marc Degryse ziet dat Europees spelen lang geen punten hoeft te kosten: “Ik zeg niet dat Union nu titelfavoriet is, maar...”
  PREMIUM
  4

  Onze analist Marc Degryse ziet dat Europees spelen lang geen punten hoeft te kosten: “Ik zeg niet dat Union nu titelfavo­riet is, maar...”

  Europees voetbal kost punten in de competitie. Die stelling kan volgens onze analist Marc Degryse in de vuilbak nu Union, AA Gent en Anderlecht het tegendeel bewijzen. “Het omgekeerde kan even goed: dat een mooi resultaat in Europa je extra energie geeft in eigen land”, zegt hij. Ook de precaire situatie van Club Brugge en het positivisme van Rik De Mil komen aan bod in zijn analyse.
 2. “Hij baalt en vloekt”: het drama van Yari Verschaeren door de ogen van zijn moeder en een kniespecialist
  PREMIUM
  Anderlecht
  10

  “Hij baalt en vloekt”: het drama van Yari Verschae­ren door de ogen van zijn moeder en een kniespecia­list

  Geen kwartfinale van de Conference League, geen EK voor beloften. De wereld van Yari Verschaeren (21) stortte even in toen hij het zware verdict kreeg. Een kruisbandletsel houdt de speler van Anderlecht negen maanden, tot 2024, aan de kant. Moeder Carin en een knie-expert getuigen over de impact en de revalidatie. En nu Verschaeren out is, wat zijn de alternatieven voor Riemer?