Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Profvoetbal weer achter gesloten deuren? “Afspraken gemaakt met overheid en experts voor voetbal mét fans, ook met moeilijke herfst in achterhoofd”

Belgisch voetbalHet inperken van massa-events staat op de agenda van het Overlegcomité van de federale en regionale regeringen nu vrijdag: of het profvoetbal weer moet vrezen om hun wedstrijden achter gesloten deuren te houden? De Pro League meent dat het niet zo een vaart zal lopen.

30 reacties

 • Martin Maebe

  1 jaar geleden
  Als ik de beelden van wedstrijdverslagen zie in Sportweekend, kan je alleen maar vaststellen dat het overgrote deel van de supporters lak heeft aan veiligheidsvoorschriften in kader van de pandemie. Vaak letterlijk dicht op elkaar, joelend, schreeuwend en dansend. En dan beweren dat alles veilig en gedisciplineerd verloopt??
 • Peter Roels

  1 jaar geleden
  Mondmasker verplicht, ik heb het niet gezien vorige speeldag.
 • Willem Kempenaers

  1 jaar geleden
  Dit moet nog steeds kunnen. Gaan we blijven toegeven aan paniekvoetbal?
 • Peter Debrouwer

  1 jaar geleden
  Op Club worden worden alle toeschouwers gecontroleerd op safe pass en id-kaart @Jonhnny Cardoen. En dat zijn er meer dan 25.000. Waarom zou dat dan in die kleinere ploegen niet lukken ?
 • Guido Cerrens

  1 jaar geleden
  Het moet terug achter gesloten deuren Er worden geen mondmaskers gedragen ende discipline is nihil. Dus evenementen worden afgelast uiteraard voetbal zonder publiek