De relatie tussen Mehdi en Mogi Bayat is één van de zaken die het BMA wil onderzoeken.
Volledig scherm
PREMIUM
De relatie tussen Mehdi en Mogi Bayat is één van de zaken die het BMA wil onderzoeken. © Photo News

Profclubs gevraagd transferstromen in kaart te brengen of honderdduizenden euro’s dwangsom betalen

Belgisch voetbalNaast het gerecht bijt ook de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA) zich vast in het Belgisch voetbal. De BMA vraagt aan alle profclubs om hun transferstromen en makelaarsvergoedingen in kaart te brengen. Wie niet meewerkt, riskeert honderdduizenden euro’s aan dwangsommen te moeten betalen.

 1. Football Talk. Doku verliest met Rennes - Can test positief op corona
  Belgisch voetbal

  Football Talk. Doku verliest met Rennes - Can test positief op corona

  Stuttgart en Keulen hebben 1-1 gelijkgespeeld op de vijfde speeldag in de Bundesliga. Orel Mangala trof al na 23 seconden raak voor Stuttgart, na enkele mooie combinaties van de thuisploeg. De belofte-international plaatste de bal van buiten de zestienmeter in de winkelhaak. Nadien knokte Keulen, met Sebastiaan Bornauw 90 minuten op het veld, zich terug in de wedstrijd. Sebastian Andersson werd neergehaald in het strafschopgebied, de Zweed (23.) zette zelf de strafschop om. Keulen, 16e met twee punten, kon al 15 wedstrijden op rij niet meer winnen. Stuttgart staat op de vierde plaats met acht punten.
 2. Antwerp zeven uur onderweg van Razgrad naar de Bosuil, vandaag resultaten coronatests
  Antwerp

  Antwerp zeven uur onderweg van Razgrad naar de Bosuil, vandaag resultaten corona­tests

  Zou het in de benen kruipen? Gisterochtend om 9u45 vertrok Antwerp in het Bulgaarse Razgrad met de bus richting luchthaven van Varna, waar het rond het middaguur arriveerde. Om 13 uur plaatselijke tijd (één uur later dan bij ons) steeg het vliegtuig daar op, iets na 15 uur landde de delegatie met een beetje vertraging op Belgische bodem. Pas zeven uur na het vertrek in het hotel in Razgrad was iedereen weer op de Bosuil. Nadien volgden nog Covid-testen en iets na 17 uur werd er nog even (rustig) getraind. Vandaag (17u30) staat er ook nog een training op het programma, waarna Antwerp - zoals altijd - in afzondering gaat. Ook nog vandaag worden de resultaten van de coronatesten van gisteren verwacht. Bij de vorige testen waren Seck en Lukaku positief.