De Pro League wil de stadions in augustus weer volledig vullen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Pro League wil de stadions in augustus weer volledig vullen. © Photo News

Pro League mikt in augustus weer op volle stadions: “Als Pukkelpop 66.000 mensen kan ontvangen, waarom wij dan niet?”

Belgisch voetbalTijdens het EK zullen we halfvolle stadions zien in heel Europa. En in België? Bij de competitiestart zal het beperkt zijn tot een paar duizend fans. Maar de Pro League rekent op meer.

17 reacties

 • Steven Vanneberg

  1 jaar geleden
  Als TML niet kan, dan volle stadions ook niet.
 • Pat Merckx

  1 jaar geleden
  Akkoord met de Pro league. Pukkelpop 66.000 jongeren, voetbalstadia slechts bvb 10.000... en de reden ? Op Pukkelpop houd toch niet afstand, wees even serieus :-)
 • Tim Candaele

  1 jaar geleden
  Hier heeft de pro league gelijk
 • ivan de ridder

  1 jaar geleden
  En zo krijg je een cascade aan versoepelingen. Inderdaad, 75000 man op 1 dag op de festivalgronden van TML = over de koppen lopen, bij de in- en uitgang / wc's alleen al. Hoe je het ook draait of keert, je gaat nooit mensen uit elkaar kunnen houden. En hoeveel stewards moet je wel niet voorzien per x mensen om het in goede banen te kunnen leiden? Mensen overal uit de EU blijven logeren bij buurtbewoners. Laat me niet lachen. Ze hadden beter tot volgend jaar gewacht. UK krabbelt al terug.
 • Tom Bogaerts

  1 jaar geleden
  Pukkelpop en Werchter zijn mierennesten .. daar is al 10j kwantiteit prioriteit op kwaliteit. Doe mij maar de nieuwe festivals die moeite doen om hun gasten te verwennen ipv op een hoop te gooien voor wat extra centen.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.