Genkse fans.
Volledig scherm
Genkse fans. © Photo News

Pro League herhaalt dat het in mei weer fans in stadions wil, Marc Van Ranst haalt voetbalcliché boven: “Mathematisch kan het nog, maar...”

Belgisch voetbalPaaspauze? “We willen in mei weer supporters in het stadion", herhaalt de Pro League. De voetbalclubs hopen dat een Nederlandse studie wind in de zeilen blaast. “Een maand is nog lang”, houdt viroloog Marc Van Ranst de deur op een kleine kier. Maar het zal vooral een politieke beslissing zijn. 

3 reacties

 • Peter Verbeeck

  1 jaar geleden
  Wees een beetje liever voor elkaar!
 • Francois Troch

  1 jaar geleden
  Altijd dat gelul over treinen, moeten de treinen afgeschaft worden misschien
 • freddy cardoen

  1 jaar geleden
  Op overvolle gesloten treinen mag wel maar in open stadion mag niet , waar is de logica .
 1. Cercle Brugge pakt uit met een nieuw logo
  Cercle Brugge

  Cercle Brugge pakt uit met een nieuw logo

  Cercle Brugge lanceerde vandaag zijn nieuw logo. Exact om 12.12 uur, een symbolische verwijzing naar het stamnummer. Na het succesrijke seizoen dat op een tiende plaats werd afgesloten, het beste resultaat sinds de terugkeer in 1A vier jaar geleden, vonden ze bij de Vereniging dat het de hoogste tijd was geworden om de groeiende ambities ook door middel van een doorgedreven rebranding tot uiting te laten komen. Het nieuwe logo is niet enkel ‘future proof’, het moet gelden als een frisse versie van de filosofie van groen-zwart mét het grootste respect voor de 123-jarige geschiedenis.
 1. Vincent Kompany in eerste interview als nieuwe coach Burnley: “Ik had nog aanbiedingen, maar vond nergens een avontuur zoals hier”
  Play
  Anderlecht
  15

  Vincent Kompany in eerste interview als nieuwe coach Burnley: “Ik had nog aanbiedin­gen, maar vond nergens een avontuur zoals hier”

  De overgang van Vincent Kompany naar Burnley is rond. De Engelse club heeft de voormalige Anderlecht-coach vandaag officieel aangekondigd als de nieuwe T1. “Ik had nog enkele aanbiedingen van clubs die misschien wat aantrekkelijker lijken voor het grote publiek. Maar ik heb gekozen voor dit project omdat ik weet dat er ons na een moeilijke start een geweldige toekomst te wachten staat.”
 2. TRANSFERSOAPS. Steven Defour als spil in de vuilste Belgische transferoorlog ooit, met een Ford Mondeo die voor een huis in Genk uitbrandde
  PREMIUM
  Voetbal
  6

  TRANSFER­SOAPS. Steven Defour als spil in de vuilste Belgische transfer­oor­log ooit, met een Ford Mondeo die voor een huis in Genk uitbrandde

  Een wagen in de vlammen. Een makelaarskwestie. Een vete tussen twee families. Stevige dreigementen. Gebekvecht en plein public. Een speler met een besmeurde reputatie. In aflevering drie van onze reeks ‘transferdeals die álles hadden kunnen veranderen’ blikken we terug op de transferoorlog om Steven Defour, parel van KRC Genk in 2006. Voorbestemd voor Ajax, maar uiteindelijk via een snood plan naar Standard. Een ongeziene soap met veel verliezers. Plots staat er op de oprit een gezinswagen in lichterlaaie.