Genkse fans.
Volledig scherm
Genkse fans. © Photo News

Pro League herhaalt dat het in mei weer fans in stadions wil, Marc Van Ranst haalt voetbalcliché boven: “Mathematisch kan het nog, maar...”

Belgisch voetbalPaaspauze? “We willen in mei weer supporters in het stadion", herhaalt de Pro League. De voetbalclubs hopen dat een Nederlandse studie wind in de zeilen blaast. “Een maand is nog lang”, houdt viroloog Marc Van Ranst de deur op een kleine kier. Maar het zal vooral een politieke beslissing zijn. 

3 reacties

 • Peter Verbeeck

  3 maanden geleden
  Wees een beetje liever voor elkaar!
 • françois troch

  3 maanden geleden
  Altijd dat gelul over treinen, moeten de treinen afgeschaft worden misschien
 • freddy cardoen

  3 maanden geleden
  Op overvolle gesloten treinen mag wel maar in open stadion mag niet , waar is de logica .
 1. Anderlecht volgt ex-Club Brugge-target in zoektocht naar opvolger Sambi Lokonga
  RSC Anderlecht
  2

  Anderlecht volgt ex-Club Brug­ge-tar­get in zoektocht naar opvolger Sambi Lokonga

  In de zoektocht naar een opvolger voor Albert Sambi Lokonga, die wellicht vertrekt, volgt Anderlecht verschillende pistes. Volgens lokale media is één daarvan Fausto Vera. De 21-jarige Argentijn van Argentinos Juniors is een defensieve middenvelder die een grote toekomst voorspeld wordt. In het verleden had Club Brugge hem op de brede verlanglijst staan. Volgens Transfermarkt is de marktwaarde van Vera elf miljoen euro. Anderlecht zit niet dik in de middelen, de club zal dus creatief moeten zijn, wil het de speler echt binnenhalen. Ook Njegos Petrovic (21) van Rode Ster Belgrado staat op de radar van RSCA.
 2. Een €K vol €urot€k€ns, maar waar haalt de UEFA al dat geld? En hoeveel kan de KBVB verdienen?
  PREMIUM
  EK voetbal

  Een €K vol €urot€k€ns, maar waar haalt de UEFA al dat geld? En hoeveel kan de KBVB verdienen?

  Een voorzitter die 2,2 miljoen euro per jaar verdient. Een omzet van 2 miljard in 2016. Het EK is een geldcircus waar vlotjes met negen nullen wordt gejongleerd. Maar van waar haalt de UEFA dat geld? En wat levert het ‘ons’ op? De KBVB is al zeker van een startpremie van 9,25 miljoen euro en dat bedrag kan nog flink oplopen. Ontdek hieronder nog een pak meer cijfers achter het €K.
 3. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!