Viki De Cremer.
Volledig scherm
Viki De Cremer. © RBFA

Primeur in België: Viki De Cremer wordt eerste vrouwelijke (vierde) scheidsrechter in profwedstrijd

Belgisch voetbalPrimeur in het Belgisch profvoetbal. Komende zaterdag wordt Viki De Cremer (29) de allereerste vrouwelijke official in een profwedstrijd. De Cremer is aangeduid als vierde scheidsrechter voor Deinze - RSCA Futures in de Challenger Pro League.

6 reacties

 • Etienne Vanhoegaerden

  2 maanden geleden
  Slechter dan de heren zal het zeker niet zijn zou zelfs hoofdscheidsrechter moeten zijn. Vrouwen zijn meestal correcter
 • Lynn Maes

  2 maanden geleden
  Proficiat het zal wel beteren nu
 • frans caveye

  2 maanden geleden
  proficiat hopelijk blijf ge niet alleen er zijn nog die dat aankunnen
 • Francis smet

  2 maanden geleden
  Waarom maar vierde scheidsrechter? Ben zeker dat ze als hoofdscheidsrechter, beter gaat fluiten dan de onbenullen die nu op het terrein rondlopen. Alleen denken die jammer genoeg dat ze goed !
 • Ivan Vergauwen

  2 maanden geleden
  Proficiat, meer vrouwen juich ik toe ,zijn veel beter en consequenter. Als je het niveau ziet van de mannelijke arbitrage kan het alleen maar beter worden.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. DE LAATSTE RECHTE LIJN. Vermijdt Anderlecht blamage en speelt het Europe play-offs? Of steekt Charleroi, Cercle, OHL of STVV nog stokken in de wielen?
  PREMIUM
  3

  DE LAATSTE RECHTE LIJN. Vermijdt Anderlecht blamage en speelt het Europe play-offs? Of steekt Charleroi, Cercle, OHL of STVV nog stokken in de wielen?

  Onze achttien eersteklassers zijn de rode vod gepasseerd. Met een rotvaart duiken ze de laatste rechte lijn in richting het einde van het reguliere seizoen. Op verschillende fronten wordt nog hevig gestreden. Wie pakt het laatste ticket voor de Champions’ play-offs? Wie moet zich tevreden stellen met een plek in de Europe play-offs en wie ontloopt op het nippertje de degradatie? Vandaag de clash om een plekje in de Europe play-offs. Het wordt een strijd tussen vijf ploegen voor slechts één plaats.
 3. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.