Pierre Locht.
Volledig scherm
PREMIUM
Pierre Locht. © Photo News

PORTRET. Pierre Locht, ooit een lastpak voor het Bondsparket, nu kiest hij mee de opvolger van Martínez: “Ik wil niet hele dagen stilzitten”

Belgisch voetbalVan teammanager en persverantwoordelijke bij Standard de Liège tot lid van de taskforce die de nieuwe bondscoach moet aanstellen. Ontdek de steile opmars van Pierre Locht (34), CEO van de Rouches. Ooit een lastpak voor het Bondsparket, nu geroemd om zijn onmiskenbare kwaliteiten.

2 reacties

 • Dirk Destorme

  2 maanden geleden
  Waarom Luis Enrique van Spanje niet. Vanhaezebrouck vindt dat toch ook een toptrainer.
 • Jean Paul De Bruyne

  2 maanden geleden
  Die kent alles van voetbal nu begrijp ik dat we zwakste competitie van Europa hebben
 1. De mens en methode achter Union-trainer Karel Geraerts, al 15 competitieduels op rij ongeslagen: “Ik vind niks moeilijk als coach”
  PREMIUM
  JUPILER PRO LEAGUE
  2

  De mens en methode achter Union-trai­ner Karel Geraerts, al 15 competitie­du­els op rij ongeslagen: “Ik vind niks moeilijk als coach”

  Karel Geraerts legt in zijn eerste jaar als hoofdcoach bij Union een verbluffend parcours af: nu al vijftien competitieduels op rij ongeslagen en nog actief in de beker en Europees. Een blik op de mens en methodiek van Geraerts, met ‘wysiwyg’ als handleiding: “Het zal ook eens minder gaan, maar daar ben ik niet bang voor.”
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 1. KIJK. Heisa rond Belgische arbitrage houdt maar niet op: ook deze fases leidden tot consternatie
  Belgisch voetbal
  11

  KIJK. Heisa rond Belgische arbitrage houdt maar niet op: ook deze fases leidden tot consterna­tie

  De Belgische arbitrage krijgt het opnieuw hard te verduren. In de inhaalmatch in de Jupiler Pro League tussen Eupen en Genk werd een goal van de thuisploeg volgens Genk-coach Wouter Vrancken “onterecht afgekeurd”, terwijl Antwerp-aanvoerder Toby Alderweireld na de verloren heenmatch van de halve finales van de Croky Cup tegen Union zelfs zei dat het "12 tegen 11 was”, daarmee verwijzend naar het optreden van scheidsrechter Jonathan Lardot. Het is niet de eerste keer dit seizoen dat er heel veel heisa was over scheidsrechterlijke beslissingen, zo tonen de beelden aan.