BELGAPLUS
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGAPLUS

PORTRET. Het parcours van Jens Petter Hauge, van AC Milan naar Gent: “Ik kon eerder al bij Belgische club tekenen, maar Haaland raadde me dat af”

Belgisch voetbal“Ik kwam toe met een nieuwe pet en Zlatan keek op: ‘Ben je een pizzajongen geworden?’” Een kennismaking met Jens Petter Hauge (22), boezemvriend van Erling Haaland en vervanger van Tarik Tissoudali bij AA Gent.

5 reacties

 • Philippe De Cock

  2 maanden geleden
  Hm... In het Kicker-artikel stond ook dat hij zich ondanks offensief aanwezige kwaliteiten te vaak vastliep in één-tegen-één fases, te weinig 'grinta' in het (verdedigend) spel tegen de bal toonde, en tekorkomingen heeft m.b.t. het lezen van het spel... Hij komt vooral naar ons om mits basisplaatsen verder te 'ontwikkelen', gezien Frankfurt hier in de Pro-liga in het verleden al actuele basisspelers ten goede heeft zien evolueren. Hopelijk kunnen we er ook van profiteren... We zien wel...
 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  Mooie transfer. Gent heeft de beste transferperiode van alle ploegen. 4 kwalitatieve gerichte versterkingen! Kwaliteit boven kwantiteit
 • Boudewijn De maerteleire

  2 maanden geleden
  Welkom 💪
 • Andy Lega

  2 maanden geleden
  Ik wil hem alvast feliciteren met de juiste keuze qua club! Hij zal er zeker goed omarmt worden door de coach; trainersstaf, medespelers en bestuur! Dit zal uiteraard ook een opsteker zijn vr Tarik Toussidali; die jammergenoeg can langs de zijlijn moet toekijken hoe zijn plaats is ingenomen door één evengoede speler uit het buitenland!!! Veel succes alvast en we veel mooie doelpunten mogen zien.
 • Gerrit Baas

  2 maanden geleden
  Zodanig goed dat AC Milan hem verkoopt en Frankfurt hem uitleent. Begrijpe wie kan. Aan hem om het tegendeel te bewijzen.