BELGAPLUS
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGAPLUS

PORTRET. Het parcours van Jens Petter Hauge, van AC Milan naar Gent: “Ik kon eerder al bij Belgische club tekenen, maar Haaland raadde me dat af”

Belgisch voetbal“Ik kwam toe met een nieuwe pet en Zlatan keek op: ‘Ben je een pizzajongen geworden?’” Een kennismaking met Jens Petter Hauge (22), boezemvriend van Erling Haaland en vervanger van Tarik Tissoudali bij AA Gent.

5 reacties

 • Philippe De Cock

  1 maand geleden
  Hm... In het Kicker-artikel stond ook dat hij zich ondanks offensief aanwezige kwaliteiten te vaak vastliep in één-tegen-één fases, te weinig 'grinta' in het (verdedigend) spel tegen de bal toonde, en tekorkomingen heeft m.b.t. het lezen van het spel... Hij komt vooral naar ons om mits basisplaatsen verder te 'ontwikkelen', gezien Frankfurt hier in de Pro-liga in het verleden al actuele basisspelers ten goede heeft zien evolueren. Hopelijk kunnen we er ook van profiteren... We zien wel...
 • Wouter Van de Walle

  1 maand geleden
  Mooie transfer. Gent heeft de beste transferperiode van alle ploegen. 4 kwalitatieve gerichte versterkingen! Kwaliteit boven kwantiteit
 • Boudewijn De maerteleire

  1 maand geleden
  Welkom 💪
 • Andy Lega

  1 maand geleden
  Ik wil hem alvast feliciteren met de juiste keuze qua club! Hij zal er zeker goed omarmt worden door de coach; trainersstaf, medespelers en bestuur! Dit zal uiteraard ook een opsteker zijn vr Tarik Toussidali; die jammergenoeg can langs de zijlijn moet toekijken hoe zijn plaats is ingenomen door één evengoede speler uit het buitenland!!! Veel succes alvast en we veel mooie doelpunten mogen zien.
 • Gerrit Baas

  1 maand geleden
  Zodanig goed dat AC Milan hem verkoopt en Frankfurt hem uitleent. Begrijpe wie kan. Aan hem om het tegendeel te bewijzen.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. EXCLUSIEF. “Mijn zoontje zat schreiend op het vliegtuig”: emotionele Jan Vertonghen vertelt openhartig over bewogen transfer naar Anderlecht
  Play
  Voetbal
  26

  EXCLUSIEF. “Mijn zoontje zat schreiend op het vliegtuig”: emotionele Jan Vertonghen vertelt openhartig over bewogen transfer naar Anderlecht

  “Het was de moeilijkste beslissing die ik als voetballer en als mens moest nemen.” In het bovenstaande exclusieve video-interview met Gilles De Bilde laat Jan Vertonghen een zeldzame keer in zijn hart kijken. Want zijn onverwachte transfer van Benfica naar Anderlecht heeft emotioneel heel wat teweeggebracht. De wereld van zijn gezin lag in Lissabon. “Ik ben naar mijn kinderen - die op surfkamp waren - gereden, hen aan tafel gezet en het nieuws gebracht dat het ophoudt. Zoiets doet echt veel pijn.”