Photo News
Volledig scherm
© Photo News
RFC Seraing SER
0
EINDE
1
Cercle Brugge CER
 • Boris Popovic Goal 25'

Popovic schiet Cercle Brugge naar zege op Seraing, match eindigt in grootste verwarring met dubbel rood

Jupiler Pro LeagueEen doelpunt van Boris Popovic halfweg de eerste helft volstond voor Cercle Brugge om op Le Pairay met de volle buit aan de haal te gaan. Seraing was de hele tweede helft baas, maar een goed georganiseerd groen-zwart gaf geen enkele echte doelkans weg. Keeper Majecki moest zich enkel op wat verre schoten alert tonen.

1 reactie

 • eric debanne

  5 maanden geleden
  Komaan cercle winnen tegen seraing de punten thuishouden...👍 Succes verder 🤞
 1. Nederlandse stemmen over de opmars van Bjorn Meijer, dé revelatie op de Brugse linkerflank: “Bij Oranje spreken ze over hem”
  PREMIUM
  6

  Nederland­se stemmen over de opmars van Bjorn Meijer, dé revelatie op de Brugse linker­flank: “Bij Oranje spreken ze over hem”

  De evolutie van Bjorn Meijer (19) is opmerkelijk. De Nederlander gaat met reuzensprongen vooruit - plafond onbekend. “Nochtans werd hij niet gezien als de grote parel, hoor.” De progressie van de linkerflankspeler van Club Brugge door de ogen van een aantal bevoorrechte getuigen: “Bjorn was als een spons. Elke dag opnieuw leerde hij iets bij.” Van Groningen over Club tot, weldra, Oranje?
 2. Onze chef voetbal ziet hoe Peter Bossaert aangeschoten wild werd: “Icarus heeft té dicht bij de zon gevlogen”
  PREMIUM
  8

  Onze chef voetbal ziet hoe Peter Bossaert aangescho­ten wild werd: “Icarus heeft té dicht bij de zon gevlogen”

  “Een boemerang is in zijn gezicht teruggekeerd.” Zo omschrijft onze chef voetbal Niels Poissonnier de rel rond voetbalbond-CEO Peter Bossaert, die vannacht werd ontslagen nadat er een storm onstond over een controversiële bonus. En dat vlak voor de EK-kwalificatiecampagne. “Bossaert mag dan naar de buitenwereld toe ‘every inch a gentleman’ zijn en de bond verder gemoderniseerd hebben, doorheen de jaren heeft hij met zijn aanpak ook veel mensen tegen de borst gestoten.”