Kaveh Rezaei (L) en Samuel Gigot (R)
Volledig scherm
Kaveh Rezaei (L) en Samuel Gigot (R) © Photo News

PO1-preview van AA Gent - Charleroi: "Tweede plaats zal moeilijk worden voor AA Gent"

play-off 1AA Gent en Charleroi kennen een moeilijke periode in play-off 1. Kunnen de Buffalo's na vier wedstrijden zonder overwinning de punten thuishouden tegen Charleroi? Wij blikken in deze preview alvast vooruit, mét de visie van een ex-speler van beide clubs: Tony Herreman.

1 reactie

 • didier de coster

  3 jaar geleden
  ze geven voor deze avond geen regen dus er zal nu wel verbinding zijn tussen ref en mafiabuske , das toch al iets, zie gent te winnen en gaan voor tweede plaats als de refs het toelaten ; cobw
 1. Van Teuns over Vansevenant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?
  Wielrennen

  Van Teuns over Vanseve­nant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?

  De laatste Belgische zege in Luik-Bastenaken-Luik dateert al van 2011. Philippe Gilbert klopte toen de gebroeders Schleck in een sprint met drie. Krijgen we tien jaar later opnieuw een landgenoot te zien op het hoogste schavotje in La Doyenne? Het wordt moeilijk, maar enkele Belgen hebben zeker en vast de capaciteiten om hoog te mogen mikken. En jouw Gouden Klassiekers-ploeg op de slotdag van het Ardense luik veel punten te bezorgen. Een oplijsting.
 2. Kapitaalverhoging voor dummies, negen prangende vragen rond Anderlecht beantwoord: “Er is een put gedicht, maar besparen blijft nodig”
  PREMIUM
  Anderlecht
  13

  Kapitaal­ver­ho­ging voor dummies, negen prangende vragen rond Anderlecht beantwoord: “Er is een put gedicht, maar besparen blijft nodig”

  “Anderlecht is uit de gevarenzone”, beweert sporteconoom Wim Lagae (KU Leuven) na de kapitaalverhoging. Maar wat zijn nu de mogelijke gevolgen van de kapitaalverhoging, en vooral die voor de fans? Komen er straffe zomertransfers aan, of moeten ze alweer jongeren gaan verkopen? En wanneer kan paars-wit opnieuw de voet zetten naast die van aartsrivaal Club Brugge? Een situatieschets in negen prangende vragen.
 1. Koeman over toekomst Messi: "Het ligt in zijn handen"

  Koeman over toekomst Messi: "Het ligt in zijn handen"

 2. De Bilde en Van Damme laten in HLN SPORTCAST hun licht schijnen over Super League Saga
  Play
  HLN SPORTCAST

  De Bilde en Van Damme laten in HLN SPORTCAST hun licht schijnen over Super League Saga