Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Play-off 1 blijft zoals het is, play-off 2 voortaan in vier poules

Jupiler Pro LeagueDe Pro League heeft vandaag beslist over de nieuwe format van de play-offs. Play-off 1 blijft onveranderd, play-off 2 wordt voortaan in vier poules onderverdeeld.

11 reacties

 • Kodat Charel

  3 jaar geleden
  Mijn abonnement hij Telenet is al opgezegd sinds vorige maand.
 • René Schoeters

  3 jaar geleden
  En die degradant moet ook nog wat wedstrijden spelen, niet te geloven!
 • jozef van riel

  3 jaar geleden
  Tja verslaggever. Winnaar 1B en nr.16 1A spelen niet enkel mee om toch nog inkomsten te hebben. Ze kunnen ook nog Europees voetbal af dwingen! Hoe belachelijk het ook is. Nr. 16 van 1A degradeert dus maar zou wel Europees kunnen spelen!
 • Nicolas Van Hoecke

  3 jaar geleden
  En we blijven er maar een circus van maken. Geen goede oplossing maar we gaan het toch maar doen. Rap beneliga dat we van die amateurs af zijn. Wordt ook eens tijd dat mensen gewoon niet meer naar stadion gaan als signaal. Iedereen klaagt maar ze blijven wel abbo kopen.
 • Jan Dewolf

  3 jaar geleden
  Wat een soep ! De degradant uit 1A en de kampioen uit 1B zullen in die poules zonder motivatie spelen . De meest logische formule zou zijn : 12 profclubs zowel in 1A als 1B en daarna 3 PO's met telkens 8 clubs : PO1 met 1-8 uit 1A om de titel en Europese tickets , PO2 met 9-12 uit 1A en 1-4 uit 1B om behoud/promotie in 1A en PO3 met 5-12 uit 1B om behoud in 1B . Natuurlijk zou dat wel op verzet stuiken van de kleinere clubs uit 1A .