Pierre François.
Volledig scherm
PREMIUM
Pierre François. © Photo News

Pierre François gekortwiekt: CEO Pro League mag aanblijven, maar moet voortaan binnen de lijntjes kleuren

Belgisch voetbalPierre François blijft vooralsnog aan als CEO van de Pro League en lid van de onafhankelijke expertencommissie die het voetbal ‘zuiverder’ moet maken. Hij krijgt wel de dwingende boodschap om voortaan binnen de lijntjes te kleuren. 

19 reacties

 • Freddie HEREMANS

  3 jaar geleden
  De stal van de Belgische Voetbal Bond uitmesten kan nu eenmaal niet, want er is geen stal, enkel mest !
 • Alex Wellens

  3 jaar geleden
  Dus de boer, hij ploegde verder....
 • Dirk Van Loo

  3 jaar geleden
  Haha, natuurlijk....de 5 eerste in de jpl krijgen nl 3 stemmen, de rest 1. Zo houden ze de lager gerangschikte in het gareel en buiten hè, democratie noemen ze dat en de postjes zijn verdeeld.
 • Jos Vanhoedenaghe

  3 jaar geleden
  In theorie . De praktijk is altijd iets anders en minder uitgesproken.
 • Ivan Beelaert

  3 jaar geleden
  Dus alles blijft zoals het was.
 1. Welke nieuwkomer kan een meerwaarde zijn voor jouw Gouden 11-ploeg? Dit zijn de vijf opvallendste wintertransfers tot nog toe
  Gouden 11

  Welke nieuwkomer kan een meerwaarde zijn voor jouw Gouden 11-ploeg? Dit zijn de vijf opvallend­ste winter­trans­fers tot nog toe

  Ook januari is tegenwoordig een drukke transferperiode in onze eerste klasse. Tot en met de laatste dag van de eerste maand van het jaar kunnen onze Belgische clubs zich versterken. Er staat nog heel wat te gebeuren, maar verschillende ploegen hebben al enkele aanwinsten voorgesteld. Wij lijsten de vijf opvallendste wintertransfers tot nu toe op. Iedere nieuwkomer kreeg een waarde. Je kunt dus een transfer doen en ze opnemen in jouw Gouden 11-ploeg.