Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Philippe Clement is resoluut: “Dit is de beste Vanaken ooit”

BELGISCH VOETBALDit weekend vindt dé voetbalklassieker uit ons land plaats: Club Brugge - Anderlecht. Net als z’n Anderlecht-concullega Vincent Kompany blikte Philippe Clement deze middag vooruit op de topmatch.

13 reacties

 • peter De ridder

  5 maanden geleden
  Vanaken is al jaaaaren de top in ons land. toen die nog bij lokeren speelde was het verschil met en zonder hans te groot. Keer of draai hoe je het wil bij lokeren heeft hans prachtige dingen laten zien. die is verdomd al lang top. Anders zou brugge die niet hebben weggehaald. Als je zelf een bepaalde wagen koopt, zie je die ineens meer rijden. Hetzelfde met vanaken, nu hij meer word gefocust zien ze meer zijn kwaliteiten. En dat zijn er wat. Naar mijn mening de beste speler van de laatste 5 jaar
 • Gert Reynders

  5 maanden geleden
  Dan kan het vanaf nu alleen.maar bergaf gaan.
 • Gunter De witte

  5 maanden geleden
  Alin Stoica was ooit ook de lieveling van rsca. Denk niet dat Lior een applaus gaat krijgen. Antwerp is rsca niet
 • ERWIN minnebo

  5 maanden geleden
  OK soms is die goed maar zonder Vormer is die ook niets kan die jongeren niet richten
 • Yves Gysel

  5 maanden geleden
  Akkoord Vanaken is een erg belangrijke speler voor Club. Hij zit daar uitstekend. Hij komt wel (nog) te kort voor de echte Europese top. Hebben we gezien in de Champions League.
 1. Eerste titel ooit (met groot volksfeest) en Harry Kane in zak en as: de exploten van Hein Vanhaezebrouck
  Play
  AA Gent
  1

  Eerste titel ooit (met groot volksfeest) en Harry Kane in zak en as: de exploten van Hein Vanhaeze­brou­ck

  “Er was geen enkele reden om niét met Hein door te gaan”, haalde manager Michel Louwagie aan bij de contractverlenging van Vanhaezebrouck tot 2024. Want Hein in een combo met AA Gent, dat is al een succes gebleken. Van de eerste titel - met legendarische boottocht - over de sippe blik van Harry Kane en een straffe 37 op 42. De exploten van Hein Vanhaezebrouck op een rij.
 2. ‘t Contrast kon moeilijk groter zijn voor Noa Lang & co: van de zon op Ibiza naar de regen in Oostende
  Play
  Club Brugge
  5

  ‘t Contrast kon moeilijk groter zijn voor Noa Lang & co: van de zon op Ibiza naar de regen in Oostende

  De minitrip naar Ibiza is tot een eind gekomen voor Club Brugge. Daags nadat ze zondag de derde opeenvolgende titel hadden gepakt op het veld van Antwerp, stapten Charles De Ketelaere en co op het privévliegtuig van sterke man Bart Verhaeghe om enkele dagen te verpozen op het feesteiland. En dat snoepreisje is nu dus tot een eind gekomen. Vanmiddag omstreeks 13 uur zette de blauw-zwarte delegatie voet aan land in Oostende. En het contrast, wat het weer betreft, kon moeilijk groter zijn...